„Fabrică” de droguri în Constanța. Polițiștii au descoperit cinci kilograme de cannabis

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat, pe 16 iunie, trei percheziții domiciliare, în județul Constanța.

În urma acestor activități, au fost descoperite și ridicate, în vederea indisponibilizării, aproximativ 5 kilograme de cannabis, o cultură indoor de plante de cannabis, prevăzută cu instalațiile aferente de încălzire, iluminare și aerisire, fertilizatori, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În aceeași zi, au fost reținute, pentru 24 de ore, trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de astăzi, cei în cauză urmează să fie prezentați Tribunalului Constanța, cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

La activități au participat și jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Chițac implementează proiectul lui Făgădău de schimbare a conductelor termice. În 2019, îl numea „papagal” și „Bulă” pentru că l-a propus

Fri Jun 17 , 2022
Asociația Constanța Altfel, condusă de Vergil Chițac și Felicia Ovanesian, critica dur, în 2019, împotriva planului lui Decebal Făgădău de a prelua conductele CET și de a le moderniza. În august 2019, asociația spune că „Bulă, PSD, PMP și PNL” se conformează la ceea ce a ce spune administratorul judiciar, […]

V-ar putea interesa și: