Face 200 de zile de închisoare pentru că nu a plătit 4.000 de lei

Un bărbat de 33 de ani va ajunge în închisoare pentru că nu a plătit o amendă penală de 4.000 de lei.

„La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 33 de ani, pe numele căruia Tribunalul Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 200 de zile de închisoare, prin înlocuirea amenzii penale în cuantum de 4.000 de lei.”, a anunțat IPJ Constanța.

Polițiștii au pus în aplicare și alte mandate.

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat, de 22 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 59 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 10 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de un an de închisoare, sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat.

La data de 11 iunie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de un an și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 12 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Mangalia a emis un mandat de executare a pedepsei de 5 ani și 6 luni de închisoare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Persoanele în cauză au fost escortate și încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.