Facebook a restricționat mai multe conturi din Ucraina aparținând unor organizații media de stat rusești

facebook meta

Meta Platforms Inc. a restricţionat unele conturi din Ucraina, inclusiv unele aparţinând unor organizaţii media de stat ruseşti, la cererea guvernului ucrainean, a anunţat duminică, într-un mesaj pe Twitter, Nick Clegg, şeful departamentului de afaceri globale al companiei care deţine Facebook.

„Ucrainenii ne-au sugerat, de asemenea, să eliminăm accesul la Facebook şi Instagram în Rusia. Cu toate acestea, oamenii din Rusia folosesc FB şi IG pentru a protesta şi a se organiza împotriva războiului şi ca o sursă de informaţii independente”, a spus Clegg într-un alt tweet, citat de Reuters.

El a spus că guvernul rus a blocat deja platforma Meta pentru a împiedica aceste activităţi şi că închiderea serviciilor ar „reduce la tăcere importante expresii de opinie într-un moment crucial”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Rusia a capturat un oraș ucrainean de la Marea Azov

Sun Feb 27 , 2022
Oleksandr Svidlo, primarul interimar al orașului Berdyansk de pe coasta de sud a Ucrainei, a declarat că forțele ruse au intrat și au preluat controlul asupra orașului, anunță CNN. Berdyansk, care are o mică bază navală, are o populație de aproximativ 100.000 de locuitori. Svidlo a postat duminică un mesaj […]

V-ar putea interesa și: