Facebook (Meta) interzice reclamele presei de stat ruse „oriunde în lume”

Compania Meta, cunoscută anterior ca Facebook, a anunțat că interzice reclamele presei oficiale din Rusia.

”Interzicem mass-media de stat ruse să difuzeze reclame pe platforma noastră oriunde în lume. Aceste modificări au început deja să fie aplicate și vor continua în weekend”, a anunțat pe Twitter Nathaniel Gleicher, Head of security policy a Facebook.

„Aseară, am luat și măsuri pentru a ajuta oamenii din regiune să se protejeze online. Am lansat o nouă funcție în Ucraina care permite oamenilor să-și blocheze profilul pentru a oferi un nivel suplimentar de confidențialitate și securitate.”, a mai spus acesta.

Funcția a mai fost folosită în Afganistan.

Autoritatea de reglementare a comunicaţiilor din Rusia, Roskomnadzor, a anunţat vineri că limitează parţial accesul la Meta Platforms (FB.O) Facebook, ca răspuns la restricţiile pe care gigantul american al reţelelor de socializare le-a impus presei ruse, acuzând Facebook de “cenzură”.

Nu a fost imediat clar ce ar implica restricţiile. Facebook nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii, potrivit Reuters.

Facebook este recunoscut ca fiind implicat în încălcarea drepturilor şi libertăţilor omului şi a drepturilor şi libertăţilor ruşilor.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum putem economisi spațiu în pubela neagră?

Sat Feb 26 , 2022
Putem economi spațiu în pubela neagră prin gestionarea corectă a deșeurilor pe care le generăm în gospodăria noastră, spun cei de la Polaris, operatorul de salubritate din municipiul Constanța. Depozitează în publela neagră numai deșeuri reziduale, deșeuri care nu se pot recicla. În acest mod economisești spațiu în pubelă. În […]