Facilități oferite de Maurer Residence Constanța: administrație, design interior, curățenie, mentenanță și nu numai

Așa arată o locuință din Maurer Residence Constanța

Dacă vă cumpărați o locuință, cu siguranță știți că alegerea nu este ușoară. Prima dată vă veți uita, cu siguranță, la preț. Nu trebuie să omiteți însă și calitatea și gradul de satisfacție pe care îl oferă apartamentul.

Ce influențează acest nivel de calitate? Aici putem vorbi de două categorii de factori: cei interni, ce țin strict de locuința în sine, cum ar fi spațiul disponibil, numărul de camere și calitatea structurii și cei externi, ce se referă la mediul exterior, dar și la serviciile puse la dispoziție de dezvoltator. Dacă ambele categorii întrunesc cerințele tale, atunci poți spune că ai găsit locuința ideală.

Cei de la Maurer Residence Constanța îți pregătesc permanent servicii suplimentare și facilități pentru clienții noștri. În felul acesta se găsesc cele mai practice soluții pentru un stil de viață diferit și o experiență unică.

Ce beneficii îți aduce un ansamblu rezidențial modern

Cu toții avem zile în care lucrurile nu stau așa bine la birou sau poate tocmai am avut o discuție mai aprinsă cu cel mai bun prieten, însă atunci când ajungem acasă ne dorim liniște.

Reprezentanții Maurer Resdince Constanța spun că au ales să aducă această liniște emoțională în complexul pe care îl construiesc, printr-o serie de facilități.

Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

  • Program de membru al comunității Maurer

Pentru că ai ales să faci parte din comunitatea Maurer, ai doar de câștigat. Ascultăm nevoile tale, le înțelegem și venim în întâmpinarea ta cu beneficii care cu siguranță îți vor fi pe plac. Indiferent de orașul în care te afli, cardul tău de membru îți aduce oferte speciale și discount-uri, puse la dispoziție de partenerii noștri de încredere din orașele in care dezvoltăm.

Maurer Residence Constanța
  • Serviciu de administrație

Starea ta de bine este dată atât de atmosfera din locuință, dar și de împrejurimi. Vrei ca, atunci când vii acasă, după o zi lungă la birou, sentimentul de liniște și confort să te cuprindă încă de când intri în complex. În acest sens, ne-am luat angajamentul ca fiecare centimentru de spațiu verde din ansamblul Maurer Residence Constanța să fie îngrijit și întreținut în fiecare zi. De asemenea, locurile de joacă și spațiile comune sunt păstrate în cele mai bune condiții, pentru ca ziua ta alături de familie să fie una perfectă.

Maurer Residence Constanța
  • Design interior

Cu toții vrem să ne punem amprenta asupra modului în care este amenajată locuința. În felul acesta, sentimentul de apartenență, că sunt într-adevăr acasă, ne acaparează și ne face să ne simțim bine. Iar dacă nu eșți sigur dacă fotoliul pe care ți-l doreșți se potrivește în living sau culoarea pereților nu îți dă starea de bine pe care o cauți, noi te putem ajuta. Cu ajutorul echipei noastre de specialiști, îți punem la dispoziție serviciul de design interior, prin care poți da viață casei tale.

  • Servicii de curățenie

Pentru a fi și mai aproape de tine, am dezvoltat un serviciu care te ajută să ai mai mult timp pentru tine și familia ta. În plus, prin intermediul acestui lucru, casa ta va rămâne frumoasă și confortabilă. Este vorba de serviciul de curățenie, pe care ți-l punem la dispoziție în orice moment. Fie că doreșți o curățenie generală sau una doar de întreținere, Maurer Residence Constanța îți va face cunoștință cu echipa noastră, pentru o locuința curată și primitoare.

  • Servicii de mentenanță

Confortul unei locuințe este dat nu doar de amenajarea perfectă sau decorațiunile preferate, ci și de buna funcționarea lucrurilor prin casă. Atunci când știi că totul merge ceas, te bucuri de o stare de bine reconfortantă. De aceea, noi, cei de la Maurer Residence Constanța am întregit o echipa de meșteri pricepuți, ca să îți dea o mâna de ajutor prin casă, atunci când ai nevoie de ei. Orice defecțiune ai vrea să repari, profesioniștii noștri sunt gata oricând să îți asigure cele mai bune servicii.

În fiecare zi, echipa Maurer Residence Constanța lucrează permanent pentru a oferi beneficiile și facilitățile care să îți completeze stilul de viață activă. Cu serviciile lor post-vânzare economisești bani, dar și timp prețios, pe care să îl petreci împreună cu cei dragi.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre cum Maurer Residence Constanța ajută comunitatea, biroul lor se află pe strada Milano, nr 21. Te așteaptă inclusiv dumincă!

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.