Factură de curent de peste 26.000 de lei pentru o mănăstire din Constanța

manastirea colilia

Mănăstirea Colilia, de lângă comuna Cogealac, județul Constanța, trebuie să achite facturi în valoare de 26.382,70 lei.  Termenul scadent este 31 ianuarie 2022.

Arhiepiscopia Tomisului a anunțat, printr-o postare pe pagina de Facebook, că s-a fi produs o eroare în ceea ce privește proiectul tehnic al instalației pentru alimentarea mănăstirii cu energie electrică, ceea ce ar fi dus la o scumpire uriașă a facturilor. Tot pe Facebook, ei speră ca problema să fie rezolvată.

„Lumină preascumpă la mânăstirea Colilia.

După bucuria alimentării mânăstirii cu energie electrică, maica stareță Rafaela și obștea monahală au primit șocuri în facturi.

O eroare de proiectare tehnică a instalației a dus la o anomalie: cantitatea de energia reactivă este enormă față de cea activă.

Ceea ce scumpește inutil de vreo 7 ori factura.

Sperăm și ne exprimăm dorința ca această anomalie să fie în curând rezolvată”, se arată în postare.”

Arhiepiscopia Tomisului
Factură de curent de peste 26.000 de lei pentru o mănăstire din Constanța
Factură de curent de peste 26.000 de lei pentru o mănăstire din Constanța

Perioada de facturare este 28 septembrie – 30 noiembrie 2022. Din totalul facturii, energia reactivă totală este de peste 20.000 de lei. S-au acordat compensații de 90 de lei.

Arhiepiscopia Tomisului spunea, zilele trecute, că și cheltuielile de întreținere ale Catedralei Arhiepiscopale și ale sediului sunt mai mult decât duble față de lunile trecute. Acestea sunt plătite de enoriași.

Recomandăro

Arhiepiscopia Tomisului a cheltuit peste 1,2 milioane euro în scopuri sociale, filantropice și educaționale

George Niculescu: „După 1 aprilie, cred că vom asista la o scădere a preţului la gaze naturale”

Sursă foto facturi: Facebook/Arhiepiscopia Tomisului


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un polițist beat și drogat a furat o mașină. E și diacon

Dum ian. 30 , 2022
Un agent de poliție din Alexandria, județul Teleorman, a furat o mașină și a fugit apoi cu ea. Colegii săi l-au prins și au descoperit că era și bea și drogat, relatează portalul de știri locale ImpactNews24. În vârstă de 27 de ani, polițistul a furat mașina unui curier de […]

V-ar putea interesa și: