Facultatea de Matematică Informatică din Universitatea Ovidius Constanța organizează ședințe gratuite de pregătire pentru Bacalaureat

Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni al UOC. Sursă foto: Facebook

Facultatea de Matematică și Informatică (FMI) din Universitatea Ovidius din Constanța (UOC) organizează, în perioada 20.03.2021 – 05.06.2021, o nouă sesiune de ședințe de pregătire pentru examenul de Bacalaureat 2021. Participarea la lecțiile de Matematică și Informatică este gratuită, acestea fiind susținute online, pe platforma Cisco Webex, în  fiecare sâmbătă, între orele 10.00-12.00.

„Este al doilea an consecutiv în care Facultatea de Matematică Informatică organizează sesiune de pregătire pentru examenul de Bacalaureat în format online, având deja o tradiție de peste 20 de ani de întâlniri în format clasic. Ediția de anul trecut s-a bucurat de mare succes și în urma acesteia, Universitatea Ovidius a câștigat mulți studenți foarte buni, care, la acel  moment, nu aveau în vedere să aleagă o universitate din țară, fiind deciși să meargă la studii în afară. Aceste întâlniri le oferă elevilor avantajul de a interacționa în mod direct cu cadrele universitare și de a înțelege valoarea pe care o au informațiile predate. Aceste lecții model se află la îmbinarea dintre noțiunile predate la liceu și cele de la nivel de studii universitare și au rolul de a facilita trecerea și de a le arăta elevilor că parcursul educațional este unul natural, facil. Ne dorim ca la aceste întâlniri să poată participa, alături de cadrul didactic, și studenți și absolvenți de succes”, a precizat lect. univ. dr. Alexandru Bobe, prorector pentru digitalizare, studenți și alumni al UOC.

Elevii interesați să participe la aceste webinarii se pot înscrie utilizând următorul formular: http://bit.ly/FormularBAC2021. De asemenea, cei interesați să afle detalii suplimentare despre ședințele de pregătire pot accesa https://fmi.univ-ovidius.ro/planificare-lectii-bacalaureat-fmi-2021/.

La finalizarea programului de pregătire, elevii vor primi diplome de participare, acordate de FMI.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Florin Cîțu anunță „vești fantastice” pentru români. Vin doze suplimentare de vaccin Pfizer

joi mart. 11 , 2021
„Vești fantastice pentru români!”, a anunțat azi, pe Facebook, premierul României. Florin Cîțu. Se referea la faptul că țara noastră va primi mai multe doze de vaccin în martie. „România primește suplimentar, în luna martie, peste 170.000 doze de vaccin produs de BioNTech-Pfizer, datorită cărora va putea extinde capacitatea de […]
florin-citu-1

V-ar putea interesa și: