Făgădău anunță, DIN NOU, printr-un text cu greșeli, reabilitarea Cazinoului

Decebal Făgădău a anunțat, din nou, reabilitarea Cazinoului.

De data aceasta, lucrările vor începe sub guvernare PNL.

„Cel mai frumos cadou de Crăciun! După ani de zile plini de lupte, dezbateri, contestații, termene de judecată, licitații anulate, licitații reluate, proceduri inteminabile, speranță, disperare… s-a terminat!
Cazinoul va fi reabilitat si restaurat!
Firma contestatoare și-a retras contestația (a doua) și se poate semna (în sfârșit!) contractul!
Știu, este greu de crezut, dar chiar s-a terminat cea de-a parta licitație!
Cazinoul nostru va fi reabilitat și restaurat!
Sper să ne ierte pentru cât a suferit!
Și mai sper ca cei ce îi vor trece pragul după restaurare să simtă măcar o fărâmă din bucuria pe care o simt acum!”, a precizat primarul Constanței, printr-o postare pe Facebook.

Greșelile din text („inteminabile”, „a parta”) îi aparțin primarului.

COMPLETARE Micile greșeli din text au fost corectate, lucru pe care îl salutăm.Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul Făgădău explică de ce nu a făcut ce a promis candidatul Făgădău în 2016 și ne asigură că viitorul primar Făgădău se va ține de cuvânt VIDEO

joi dec. 19 , 2019
Primarul Constanței a susținut, joi, o conferință de presă, la finalul ședinței de consiliu local. Am avut astfel prilejul să-l întreb de ce nu a construit parcarea subterană pe care a promis-o. Aceasta este numai una din promisiunile care au rămas numai pe hârtie. Despre o alta, pasajul de la […]

V-ar putea interesa și: