Falezele din Eforie și Costinești, transformate în bazaruri de prost gust

Pro TV a difuzat un reportaj pe această temă la știrile principale

Falezele din Eforie și din Costinești au fost transformate în niște bazaruri de prost gust de către primarii care conduc localitățile.

Au remarcat acest lucru și cei de la Pro TV, care au realizat o știre difuzată la oră de maximă audiență.

Au început pe faleza din Eforie, unde au găsit sutiene, chiloți, costume de baie, dar și ii așa-zis tradiționale. 60 de lei a plătit un turist pe o astfel de ie.

M-a convins doamnă că este într-adevăr de mână cusută, deci nu de maşină, industrial, făcută unicat.”, spune un cumpărător.

Omul chiar credea că o ie tradițională costă câteva zeci de lei.

Unul dintre cei vindeau la tarabe a recunoscut însă că marfa este adusă din China și Turcia.

În Costinești, cel mai bine mergeau la vânzare lucrurile ieftine, cum ar fi brelocurile cu nume.

„În nicio staţiune din sudul litoralului autorităţile locale nu au impus şi reguli estetice atunci când au autorizat tarabele.”, este concluzia profesioniștilor de la Știrile Pro TV.

Eforie este condusă de primarul Robert Șerban, din 2016, iar Costinești, de Traian Cristea, care se află la mandatul cu numărul 5. Ambii sunt membri ai PNL.

Nici Eforie, nici Costinești nu arată a stațiuni adevărate, ci a niște talciocuri. Din păcate, turiștii care vin sunt, în mare parte, dezamăgiți de modul cum arată localitățile și cum se face turism. Nu e de mirare că mulți dintre ei preferă Bulgaria sau alte țări străine.

Știrea PRO TV poate fi văzută AICI.

Va recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon constănțenilor

Fri Jul 19 , 2019
Simona Halep își prezintă trofeul de la Wimbledon în Piața Ovidiu din Constanța. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 20 iulie. Programul evenimentului: Ora 17.00: Sala Sporturilor – Simona Halep prezintă trofeul de la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat pe traseul bd. Tomis-Termele Romane-Regina Elisabeta-Piața Ovidiu; Ora 17.00:  Piața Ovidiu […]
simona halep wimbledon