Familia Bosînceanu își face vilă cu piscină. Primăria Constanța organizează o consultare publică

familia bosinceanu
Constănțenii pot face observații referitoare la PUD (sursă foto: Primăria Constanța)

Familia Bosînceanu vrea să-și construiască o vilă cu piscină, în zona veche a orașului Constanța.

Este vorba nu despre magnatul de la Șantierul Naval Constanța, Gheorghe Bosînceanu, ci despre fiul și nora sa, Andrei și Anca Elisabeta Bosînceanu.

Cei doi vor să-și construiască o vilă cu subsol, parter, etaj, mansardă și piscină pe strada Mihai Eminescu. Vor fi vecini cu fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu (deocamdată acesta nu locuiește la adresă), frații Verioti și Stere Samara.

Primăria Constanța a lansat, pe 19 februarie, un anunț de consultare asupra propunerilor preliminare ale planului urbanistic de detaliu. Instituția invită constănțenii să transmită observații asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Municipiului Constanța, et 1, Birou Strategii Urbane, în perioada 12 – 27 februarie, între orele 8.00 și 16.00.

Biroul de Strategii Urbane va colecta și va transmite elaboratorului/inițiatorului eventualele observații formulate. Răspunsul la observațiile transmise în scris va fi comunicat de către Primăria Municipiului Constanța.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului este inspector Simina Stăiculescu.

După consultarea publicului, se vor emite rezultatele, până cel târziu pe 12 martie 2018.

Terenul pe care vor să construiască imobilul are o suprafață de 595 metri pătrați și este în proprietatea lui Bosînceanu Andrei și Bosînceanu Anca Elisabeta, care l-au obținut prin vânzare-cumpărare în data de 21 septembrie 2015.

Cei doi s-au căsătorit în 2011, la Pallatul Snagov, lângă București. Anca Elisabeta este fiica lui Nicolae Dușu, pe care media l-a numit „regele prefabricatelor.

„Cele două familii au pus la dispoziţia invitaţilor aleşi pe sprânceană trei autocare de lux cu care s-au deplasat la petrecere. Fastuoasa nuntă a fost fără dar şi a împletit tradiţiile româneşti cu cele aromâne, etnie din care face parte mireasa. La logodna tinerilor care a avut loc la Hotelul Rex din Mamaia, la data de 24 aprilie 2010, au fost prezente 150 de persoane. Distracţia de la Hotelul Rex s-a încheiat cu un superb foc de artificii în valoare de 15.000 de euro.”, scrie Adevărul.

Printre invitații de la nuntă s-a numărat și Mircea Băsescu, ulterior condamnat penal.

Gheorghe Bosînceanu, tatăl lui Andrei, nu mai are domiciliul în România. Oficial, acesta locuiește în Limassol, Cipru, într-o vilă situată pe strada Theophilou-Georgiadi.

Vă recomandăm și:

Solid House modifică proiectul blocului de pe Grindeanu

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Arestat pentru că a condus beat și fără permis

Tue Feb 20 , 2018
Polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar  au depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din oraș Techirghiol, județul Constanța, care, în data de 18 februarie, a condus o autoutilitară cu numerele de înmatriculare expirate, pe DN 38, spre localitatea Topraisar. Mai mult, se afla sub influența băuturilor […]