Familia Halep mai ridică un bloc. Ce datorii a acumulat firma

simona halep constanta

Simona Halep are în plan ridicarea unui mini-hotel, în zona Mamaia Nord- Năvodari, parte a unui plan mult mai complex de construcții ale familiei sale.

Familia Halep a obținut de la Primăria Năvodari toate autorizațiile necesare pentru construirea unui imobil compus din parter, două etaje și un al treilea retras, care va fi situat pe un teren situat pe strada Prelungirea D20, în apropierea plajei Kazeboo.

Conform documentației depuse, imobilul va fi unul destinat turismului, fiind compus din locuințe (garsoniere) de vacanță, urmând ca la parter să funcționeze un restaurant cu terasă. 4 etaje, cu restaurant, club și parcare subterană pe două nivele, scrie Wowbiz.

Blocul va fi ridicat de societatea SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei, Stere (80%) și fratele sportivei, Nicolae (20%). Firma mai deține un imobil pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, acolo unde a funcționat o cafenea care a fost închisă în 2019.

Firma a avut în 2020 o cifră de afaceri de 16.996 lei și a raportat o pierdere de 339.579 lei. A avut doi angajați. Avea active de 11.977.055 lei, dar și datorii totale de 12.279.899 lei, potrivit Confidas.ro.

Halep Nicolae mai deține NEW CONCEPT BUILDING SRL, care a avut o cifră de afaceri de 4.564.972 lei și un profit de 1.658.151 lei în 2020, realizat cu un singur angajat, dar și NEW CONCEPT IMOB SRL, care a avut afaceri de 1.665.232  lei, 3 angajați și un profit de 39.253 lei. Prima companie are active de 16 milioane lei și datorii de 14 milioane, cea de-a doua are active de 20 milioane lei și datorii de 19 milioane, potrivit sursei citate.

Halep a inaugurat un bloc cu locuințe de închiriat în nordul stațiunii Mamaia, în apropiere de Club Loft. De asemenea, fratele sportivei a ridicat un complex de blocuri în Năvodari, lângă plaja Summerland.

Simona Halep a investit și într-o cramă în orașul Ovidiu.

Simona Halep, locul 20 WTA şi cap de serie numărul 2, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA 250 Melbourne Summer Set 1, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 6-2, 6-3, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 31 WTA şi cap de serie numărul 3.

Acesta este trofeul cu numărul 23 din carieră, din 41 de finale disputate în întreaga carieră profesionistă.

Sportiva este cetățean de onoare al municipiului Constanța.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Grecii din România sărbătoresc Ziua Culturii Române și ziua nașterii poetului Mihai Eminescu

Mon Jan 10 , 2022
          Avem deja certitudinea că instituirea Zilei Culturii Naționale, în 2010, a permis acumularea de noi și valoroase abordări privind contribuția României la patrimoniul cultural și spiritual al umanității; celebrarea acesteia a consolidat totodată convingerea că identitatea noastră națională reprezintă nu numai un factor generator de cultură în spațiul românesc, […]
anton antoniadis