Fanfara „Muzica Apelor” oferă cadouri muzicale de neuitat în zile de sărbătoare

Fanfara RAJA

         În decembrie, poate cea mai așteptată lună din an, Fanfara “Muzica Apelor” dă tonul veseliei pe portative. Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor completa tabloul hibernal al orașului de la malul mării printr-un program muzical special. Publicul de toate vârstele este invitat să își acorde timp pentru a-și oferi și un dar de suflet, urcând cu inima, preț de o oră, în caruselul sunetelor magice.

         Din repertoriul artiștilor nu va lipsi muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare. Vibrația alămurilor va răsuna în spațiul unor centre comerciale din oraș, dar și în aer liber, la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul de la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” (TNOB) din municipiul Constanța.

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” se vor desfășura după următorul program:

• Vineri – 09 decembrie 2022, ora 16.00 – Vivo Shopping Center;

• Sâmbătă – 10 decembrie 2022, ora 16.00 – Târgul de Crăciun (TNOB);

• Duminică – 11 decembrie 2022, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;

• Vineri – 16 decembrie 2022, ora 16.00 – Galeriile Comerciale Tom – Carrefour;

• Sâmbătă – 17 decembrie 2022, ora 16.30 – Târgul de Crăciun (TNOB);

• Duminică – 18 decembrie 2022, ora 16.00 – Vivo Shopping Center

Fanfara constănțeană excelează prin muzica pe care o promovează. La fiecare concert, refrenele de odinioară, din repertoriul național și internațional, pătrund cu duioșie în sufletele oamenilor, artiștii reușesc să redea zâmbetul pe buze și să impresioneze audiența prin măiestria interpretării. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primăria Constanța se laudă că a pus 1.000 mp de gazon, cam cât are un locuitor bogat în curtea din spate. „Lucrările sunt complexe”

joi dec. 8 , 2022
Primăria Constanța a anunțat, printr-un comunicat de presă, că a montat 1.000 de metri pătrați de gazon, subliniind că „lucrările sunt complexe”. „Aspectul peisagistic al zonei situate la intersecția bulevardului Mamaia și strada Soveja s-a schimbat complet prin montarea rulourilor de gazon pe spațiile verzi nou-înființate. Peste 1.000 de metri […]

V-ar putea interesa și: