Fanfara Muzica Apelor reia concertele. Programul lunii mai

Fanfara Muzica Apelor reia seria concertelor de weekend începând de sâmbătă, când locuitorii de la malul mării vor sărbători ziua orașului Constanța, a anunțat RAJA.

Timp de o oră, publicul este invitat să se alăture ritmurilor de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii din repertoriul național și internațional. Fanfara Muzica Apelor se remarcă prin reinterpretarea unor melodii cunoscute într-un mod original și îi așteaptă pe cei mici și cei mari să savureze atmosfera de odinioară.

Sâmbătă – 21 mai 2022, acordurile muzicii de promenadă vor putea fi ascultate începând cu ora 17.30, pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Vineri – 27 mai 2022, de la ora 17.00, concertul va fi susținut în Piața Ovidiu, în zona Muzeului Național de Istorie, iar duminică – 29 mai 2022, ora 17.00, instrumentiștii se vor afla din nou pe Faleza Cazinoului din Constanța.

Așadar, cei îndrăgostiți de ritmurile cadențate sunt invitați să asculte și să trăiască emoțiile transmise de acești artiști, care fac parte din Fanfara Muzica Apelor.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vergil Chițac, suspect într-un dosar DNA! Surse

Thu May 19 , 2022
Primarul Constanței, Vergil Chițac, este suspect într-un dosar DNA privind plăți nelegale într-un contract pentru spații verzi, au declarat surse judiciare pentru G4Media. Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, fost șef în Primăria Constanța, este suspect în același dosar. Vergil Chițac și Constantinescu au fost audiați la DNA […]
vergil chitac parcare