Fanfara “Muzica Apelor” vă invită la concert

fanfara raja

Încă de luna trecută, fanfara “Muzica Apelor” a demarat o seriei de concerte în municipiul Constanța, adunând în jurul său o gamă largă de spectatori care s-au lăsat purtați pe cărarea amintirilor de sunetul alămurilor. Melodii ritmate, dar și acorduri mai lente s-au împletit armonios în repertoriul fanfarei, care a susținut concerte la fiecare sfârșit de săptămână.Weekend-ul trecut, constănțenii au fost invitați la Carrefour – centrul comercial TOM, unde instrumentiștii au reușit să-i binedispună pe toți cei prezenți, indiferent de vârstă. Și în sfârșit de săptămână, fanfara “Muzica Apelor” vă invită la concert.

Astfel, sâmbătă, 12 decembrie 2015, cei 28 de instrumentiști vor susține începând cu ora 12,00, pe scena Casei de Cultură din Constanța, un scurt concert pentru toți spotivii legitimați la CS Farul.

Duminică, 13 decembrie 2015, începând cu ora 16,00, constănțenii sunt așteptați la City Park Mall. Pentru aproximativ o oră, instrumentiștii de la percuție, clarineți, trompete, tromboane, flauți, dar și cei doi tubiști îi vor încânta pe toți cei prezenți, dăruindu-le câteva momente de muzică bună.

Muzica de fanfară nu ține cont de vârstă sau de gusturile muzicale, repertoriul său extrem de variat reușind să atragă măcar preţ de câteva minute, toate categoriile de vârstă și de public. Oamenii sunt atraşi de partiturile specifice acestui gen de muzică datorită spectacolului pe care îl oferă, sunt fascinaţi de uniforme, de unitatea mişcărilor, dar mai ales de ritm.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dar voi de ce nu candidați?

Sat Dec 12 , 2015
Aproape toți ne-am săturat de actualii politicieni. Ne-am săturat de modul în care suntem conduși, de aroganța lor, de privilegiile pe care și le acordă singuri și pe care, desigur, nu le merită. Ni se spune că noi, cei care votăm, putem schimba totul, o dată la patru ani. Dar […]