Fanfara RAJA, „Muzica Apelor”, vă așteaptă la concert!

Fanfara RAJA cântă în parcul de la gară, iar copii dansează pe ritmul muzicii (25 iunie 2017)

Dragi constănțeni, dar și turiști, nu uitați să veniți cu mic, cu mare, la evenimentele special pregătite, pentru a asculta revigorante refrene de odinioară, dar și ritmuri populare sau moderne, mereu actuale în inimile vibrante. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți programul spectacolelor și să vă alăturați în număr cât mai mare. 

Sunteți așteptați la o seară muzicală sub cupola unui cer senin de vară, conform programului:

  • Sâmbătă – 06 august 2022, ora 19.00, Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie – Constanța
  • Duminică – 07 august 2022, ora 20.00, Faleza Costinești în zona Debarcader – Costinești
  • Vineri  – 19 august 2022, ora 19.00, Piațeta Cazino  – Mamaia – Constanța
  • Duminică – 21 august 2022, ora 19.00, Parc Cazino – Eforie Sud

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Polaris M Holding: Colectarea separată, un obicei sănătos pentru mediu

mie aug. 3 , 2022
Colectarea separată a deșeurilor este primul pas spre un proces de reciclare corect, spun reprezentanții Polaris M Hoding, într-un mesaj postat pe o pagină de socializare. Acest pas poate fi făcut cu ușurință de fiecare dintre noi, dacă ne dorim să trăim într-un mediu mai sănătos. Cum transformăm colectarea separată […]

V-ar putea interesa și: