Fanii festivalurilor NEVERSEA și UNTOLD au șansa de a ajunge DJ îndrumați de Danny Avila

danny avila neversea

Sărbătorile de iarnă din acest an sunt cea mai bună ocazie pentru pasionații de muzică electronică să devină DJ-ul petrecerii de acasă.

„Be the headliner of the holidays” este o campanie pornită de organizatorii unora dintre cele mai mari festivaluri din Europa, UNTOLD și Neversea, împreună cu DjSuperStore. Campania este una de educație muzicală și le oferă șansa iubitorilor de muzică electronică să învețe tainele mixingului, al producției muzicale și nu numai, de la Danny Avila, unul dintre DJ-i care a urcat de nenumărate ori pe mainstage-ul UNTOLD și Neversea, dar și de la DJ Faibo X, un artist și tehnic de top din România.

Fanii au la dispoziție două tipuri de pachete: de DJ și de producție muzicală. Astfel, cei care achiziționează un pachet de DJ sau de producție muzicală de pe djsuperstore.ro/untold sau djsuperstore.ro/neversea primesc automat un kit educațional de la DJ Faibo X și acces la un live learning session cu Danny Avila. Cele două tipuri de pachete vin cu 7 kituri speciale: „DJ’s beginnings”, „Bedroom DJs”, „Party with your friends”, „Warm-up DJ”, „Mobile DJ”, „All Vinyl” și „The Artist”. Kiturile speciale conțin începând de la căști profesionale până la console de DJ cu 4 canale. Fiecare dintre ele vine însoțit și de un curs realizat de DJ Faibo X, care explică mixingul și producția muzicală în detaliu: de la alegerea set-up-ului potrivit, la instalarea lui, la funcțiile de bază și realizarea primului beat.

Cursul în care vor fi dezvăluite din secretele DJ-ilor și producătorilor de top va avea loc anul viitor, în luna ianuarie, cu unul dintre cei mai îndrăgiți DJ-i din lume, care este dornic să își împărtășească din cunoștințe și experiențe. Participanții la sesiunea cu Danny Avila trebuie să selecteze nivelul la care se află, începător sau avansat, și să se pregătească să învârtă butoanele!

Fie că se află la început de drum, fie că sunt mai experimentați sau chiar avansați, pasionații de muzică își pot îndeplini visul de a deveni mai buni și a avea acasă toate echipamentele necesare pentru a-și transforma ideile muzicale în realitate. Cei care doresc să facă acest lucru pot cumpăra cadourile speciale de sărbători ce conțin pachete de DJ epice, de la cele mai simple și portabile, până la setup-urile prezente pe scenele de la UNTOLD și Neversea.

Campania „Be the headliner of the holidays” este organizată de UNTOLD și Neversea, două dintre cele mai mari festivaluri din Europa, și DjSuperStore, singurul magazin din România dedicat DJ-ilor, cu echipamente de DJ și producție muzicală.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiectul legislativ privind protecția persoanelor cu alergii inițiat de deputatul PSD Cristina Dumitrache a primit vot final

mar dec. 15 , 2020
Proiectul legislativ privind protecția persoanelor cu alergii inițiat de deputatul PSD Cristina Dumitrache a primit vot final astăzi, în ședința de plen a Camerei Deputaților, și va merge la promulgare. Într-o postare pe pagina sa de facebook, deputatul a punctat importanța acestui proiect care creează cadrul legislativ și va veni […]
cristina dumitrache PSD

V-ar putea interesa și: