Fără apă în cartierul Trust din orașul Cernavodă

RAJA S.A. sistează furnizarea apei potabile, astăzi – 16 decembrie 2021, în intervalul orar 10.00 – 16.00 în vederea executării lucrărilor de remediere a unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de la intersecția străzilor Energiei cu Saint Sebastian din orașul Cernavodă, județul Constanța.

În acest timp, sunt afectați de lipsa apei consumatorii din cartierul Trust.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cartierul Faleză Nord a rămas fără căldură

joi dec. 16 , 2021
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe str.Unirii, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încălzirii în zona Faleză Nord. Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța SRL au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează reînceperea […]

V-ar putea interesa și: