„Fără hoție ajungem departe”, spun USR-iștii. Când fură poze nu se pune

USR a devenit celebru cu sloganul „Fără hoție ajungem departe”. Nimeni nu-i profet în țara lui, însă.

Astăzi am observat că unul din membrii importanți ai Alianței USR PLUS Constanța a postat un text pe Facebook, referitor la parcările din municipiu. Evident, putea să posteze un text simplu, fără fotografie. A ales însă ca acest text să fie însoțit de o poză. Postările însoțite de foto sunt mai bine primite de rețeaua de socializare. Nu s-a obosit să iasă în stradă, să scoată telefonul și să facă una, ci a intrat pe net și a descărcat una de acolo. Fix fotografia făcută de Constanța 100% pentru ilustrarea unui articol din 2020. Articolul poate fi găsit aici.

Credeți că a menționat sursa? Nu. A postat-o de parcă ar fi fost a lui.

Domnul cu pricina este Andrei Brighidău. Anul trecut a candidat pentru o funcție de consilier în Consiliul Municipal Constanța. Este și investitor imobiliar. Despre blocul construit de politician în Mamaia puteți citi aici.

Apropo, colegii săi din comisii s-au ABȚINUT când a fost vorba să voteze împotriva regulamentului de parcări. PNL și PSD au votat ÎMPOTRIVĂ. Detalii, în link-ul de mai jos.

PNL și PSD au votat împotriva noului regulament de parcări, USR și PLUS s-au abținut

Dacă ţi-a plăcut acest articol, urmăreşte Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

Un comentariu

  • In timp ce colegii lui nu au avut reactie individul cu pricina pe Facebook a rupt camasa de pe el. De ce nu au votat impotriva? No no ei s-au abtinut.subit baietii de pe bvd Mamaia s-au abtinut.subit baietii de pe bvd Mamaia nu au opinii nu au pareri nimic. Nimeni nu stie, nimic nimeni nu a vazut nimic, nimeni nu a citit regulamentul in conditiile in care respectabilul domn Rusu,viceprimar de altfel,membru de partid, USR chiar… pe cine pacalesc ei, habar nu am dar sunt jalnici ca sa nu spun altceva. Defapt sunt politicieni de tastatura.Pe facebook sunt zmei, au ajuns acolo si cand a venit vorba de un proiect important cu care respectabilul domn Ion Stelian, ne flutura solutii in campanie(vrajeli si abureli defapt),s-au abtinut.sunt de rasul curcilor.vai de capul si de zilele lor ca sunt pamant de flori. Le place doar sa bage batu prin gard.atat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.