„Farist de mic.” Fiecare nou-născut din Spitalul Județean Constanța va primi body-uri cu însemnele clubului VIDEO

Farul Constanța a demarat proiectul „FARIST de mic”, prin care echipa tuturor dobrogenilor va oferi, în urma unui parteneriat încheiat cu Spitalul Județean Constanța, body-uri personalizate cu însemnele clubului, urmând ca fiecare nou născut să primească și din partea clubului „botezul” prin care să devină farist.

„Este și datoria noastră de a ne implica în formarea noilor generații de fariști !Vrem ca prin fiecare acțiune să fim parte activă în comunitate, iar pentru ca povestea noastră să continue, trebuie ca Farul să fim toți!”, spun reprezentanții clubului.

„Povestea celui mai iubit club din Dobrogea a început acum mai bine de 100 de ani, mai exact în 1920 și, an de an, generație cu generație, s-a dezvoltat prin fiecare dintre cei care au pășit, măcar o singură dată, pe terenul sau în tribunele stadionului unde s-au scris toate amintirile. Indiferent de eșalon, indiferent de succese, dezamăgiri, regrete sau împliniri, Farul a fost mereu, pentru toți dobrogenii, clubul din care toți au simțit că fac parte. A fost apoi și o datorie nescrisă pentru fiecare farist, tânăr sau bătrân, să-și spună propria poveste, trăită în spiritul alb-albastru al Farului, o ”moștenire” pe care să o transmită mai departe. Și mai departe din nou și din nou pentru ca următoarea generație alb-albastră să-și trăiască la rândul ei propria poveste faristă. O mândrie, o iubire alb-albastră care a crescut mereu, cu fiecare nouă clipă trăită alături de Farul. Farul Constanța și-a scris istoria mai ales prin poveștile trăite de fiecare farist.”, au mai transmis aceștia.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

De ce se aud avioane deasupra Constanței

Fri Nov 4 , 2022
În Constanța se aud, vineri seară, zgomote puternice de avioane. Pentru cei care s-au întrebat ce se întâmplă, iată răspunsul. Pe scurt, provine de la avioane militare care zboară la înălțimi foarte mici. În perioada 01-04 noiembrie a.c., pe teritoriul național, se desfășoară exercițiul Dacian Warhawk 22, cu aeronave de […]