Farul a bătut FCSB cu cea mai tânără echipă din Liga 1

Farul a obținut împotriva FCSB-ului, în deplasare, un succes mult mai clar decât o arată scorul, 2-0, raportul situațiilor clare de gol fiind 10-1 în favoarea echipei din Constanța.

În absența a șase jucători importanți, Artean și Purece – suspendați, Ciobanu și Iancu – accidentați, Nedelcu – clauză, precum și Dussaut (a jucat în ultimele 35 minute, dar fără să fi făcut niciun antrenament în ultimele zile), Farul a mizat pe parcursul partidei pe șapte jucători formați la Academia Gheorghe Hagi: Virgil Ghiță (născut 1998), Radu Boboc (1999) – ambii deja cu peste 100 de partide în tricoul echipei noastre, dar și pe tinerii internaționali Constantin Grameni (născut 2002, declarat jucătorul meciului !), Eduard Radaslavescu (2004), Alexi Pitu (2002), Gabriel Buta (2002) și Dan Sîrbu (2003), ultimul la debut în Liga 1!

Evoluția entuziasmantă a celor șapte jucători amintiți a demonstrat, încă o dată, că Academia Hagi este cea mai valoroasă din România! În plus, pe banca de rezerve s-au aflat la acest meci alți trei jucători formați la Academia Gheorghe Hagi: Nicolas Popescu (2003), Enes Sali (2006) și Roberto Mălăele (2003).

Media de vârstă a celor 16 jucători folosiți de managerul tehnic Gheorghe Hagi în partida cu FCSB (cea mai ofensivă echipă din campionat) a fost de numai 23 de ani și 10 luni (cea mai mică din Liga 1).

„Un succes formidabil al Farului, împotriva unei formații FCSB care venea după o serie de 20 partide fără înfrângere!”, spun reprezentanții clubului din Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stațiunile din sudul litoralului au un site oficial de prezentare

lun feb. 28 , 2022
Organizația de Management al Destinației Turistice (OMD) Mangalia, alături de Primăria Municipiului Mangalia, a lansat la Târgul de Turism al României de la Romexpo,ediția 2022, o platformă online pentru sudul litoralului românesc. www.visitmangalia.ro este un tur virtual al tuturor stațiunilor care aparțin de Primăria Mangalia și sunt membre ale OMD […]

V-ar putea interesa și: