Farul Constanța are doi noi jucători

Farul Constanţa anunţă, miercuri, că lituanianul Rolandas Baravykas şi Nicolas Popescu sunt noii componenţi ai echipei patronate de Gheorghe Hagi.

În vârstă de 27 de ani (1.85m), Baravykas este component al naţionalei Lituaniei, pentru care a evoluat deja în 32 de meciuri.

Postul său este cel de fundaş dreapta şi în carieră a mai jucat pentru Zalgiris Vilnius (Lituania), Neo Salamis (Cipru), FK Kukesi (Albania), UTA Arad şi Universitatea Cluj. În 2017 a câştigat Supercupa Lituaniei.

Produs al Academiei Hagi, mijlocaşul Nicolas Popescu revine la club după o scurtă perioadă în care a evoluat la FC Voluntari.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Universitatea Harvard: economia României este mai sofisticată decât a Israelului sau Olandei, românii au venituri medii superioare

mie ian. 4 , 2023
Atlasul Complexităţii Economice este un instrument de cercetare şi de vizualizare a datelor de la Harvard Growth Lab, utilizat pentru a înţelege dinamica economică şi noile oportunităţi de creştere pentru fiecare ţară din întreaga lume. Dezvoltarea economică necesită acumularea de cunoştinţe de producţie şi utilizarea acestora în industrii tot mai […]

V-ar putea interesa și: