Farul Constanța întâlnește CFR Cluj. Jandarmii au nouă recomandări

Luni, 23 ianuarie, începând cu ora 20.00, pe stadionul Central al Complexului Academiei de Fotbal ,,Gheorghe Hagi” din localitatea Ovidiu se va desfășura meciul de fotbal dintre F.C.V. Farul Constanța şi F.C. C.F.R. 1907 Cluj.    

Pentru desfășurarea în condiții optime a evenimentului sportiv, jandarmii Grupării Mobile Constanţa, vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.

Având în vedere interesul crescut al suporterilor pentru acest meci, pentru evitarea creării de ambuteiaje și a timpilor mari de așteptare la porțile de acces, jandarmii anunță că accesul în stadion se va face începând cu ora 18.30.

Totodată, aceștia reamintesc o parte dintre obligațiile care revin spectatorilor conform Legii 4/ 2008, privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive:

  1. să nu săvârșească fapte, acte sau gesturi obscene, să profereze ori să scandeze injurii, cuvinte sau expresii jignitoare ori vulgare, precum şi amenințări cu acte de violență împotriva celorlalţi spectatori, oficiali, jucători sau a bunurilor acestora;
  2. să nu arunce asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranță, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc;
  3.  să nu introducă în arena sportivă inscripţii, embleme, pancarte, bannere, afişe, steaguri sau alte suporturi ce conţin simboluri, sloganuri, imagini ori texte cu conţinut obscen;
  4. să nu escaladeze gardurile care delimitează spaţiul de joc sau gardurile interioare de separare a sectoarelor;
  5. să nu pătrundă în stare vădită de beţie sau sã consume băuturi alcoolice în arena sportivă;
  6. să nu refuze supunerea la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine;
  7. să nu se caţere pe gardul care delimitează spaţiul de joc de tribună;
  8. să nu provoace ori sã participe efectiv la scandal în incinta bazei sportive ori, după caz, a arenei sportive;
  9. să nu îşi ascundă faţa cu articole de îmbrăcăminte sau alte accesorii, cu intenţia de a împiedica identificarea.

Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Și în Brașov șoferii zboară peste giratorii

Dum ian. 22 , 2023
Un tânăr în vârstă de 19 ani din judeţul Neamţ, care a urcat beat la volanul unui autoturism, pe străzile din Braşov, nu a observat la timp un sens giratoriu, iar maşina pe care a conducea a traversat spaţiul verde al rondului şi s-a oprit în zidul unui imobil. Poliţiştii, […]

V-ar putea interesa și: