Farul Constanța va juca împotriva Galatasaray Istanbul

Farul Constanța și Galatasaray Istanbul se vor întâlni într-un super meci de verificare la Istanbul !

Partida este programată duminică, 5 septembrie, de la ora 11, la Istanbul, în pauza competițională prilejuită de partidele din preliminariile Campionatului Mondial.

Întâlnirea reprezintă un bun prilej de pregătire pentru ambele formații, trupa pregătită de Fatih Terim fiind calificată și în grupele Europa League, în timp ce Farul își dorește un parcurs cât mai bun în acest sezon de Liga 1.

„Ne bucurăm că putem evolua împotriva unui nume important din fotbalul european. Chiar dacă 14 dintre componenții echipei au fost convocați la loturile naționale de juniori, tineret și seniori și nu îi vom avea disponibili la acest amical, va fi un test foarte bun pentru toți ceilalți care vor face această deplasare”, a declarat președintele clubului nostru, Gheorghe Popescu, component al „Cim Bom Bom” în perioada 1997-2001 și autorul golului decisiv care a dus Cupa UEFA pe malul Bosforului.

Palmaresul lui Galatasaray cuprinde 22 de titluri de campioană, 18 Cupe ale Turciei, 16 Supercupe, 1 Cupă UEFA, 1 Supercupă a Europei.

Pentru Farul nu vor putea evolua în acest meci 14 jucători, convocați la loturile naționale: Aioani și Ghiță (la seniori), Pitu și Georgescu (naționala U21), Grameni, Andronache, Buta, Grosu, Bîrzu (toți la U 20), Bodișteanu, Popescu, Lazăr, Sîrbu (toți la U19) și Sali (la U17).

În afara acestora, la acțiunile loturilor naționale din luna septembrie, au mai fost convocați, la lotul Under 18, alți patru jucători constănțeni: David Maftei, Vlasti Martinovic, Ștefan Duțu și Denis Bujor (jucători de câmp).


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai puține locuințe noi în Constanța

lun aug. 30 , 2021
În primele trei luni ale anului 2021, în județul Constanța s-au construit mai puține locuințe, comparativ cu perioada similară a anului trecut. Astfel, potrivit Direcției Județene de Statistică, în trimestrul I 2021 au fost finalizate 499 locuinţe. Dintre acestea, 312 au fost construite în mediul urban, iar restul de 187 […]

V-ar putea interesa și: