Farul îl caută pe copilul care a plâns la meciul cu Dinamo

Farul Constanța caută băiețelul cu ochii în lacrimi, pentru a-i face o surpriză.

„💙 Șterge-ți lacrimile, copile!
Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!
📩 Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!”, transmite Farul Constanța.

Farul a pierdut acasă, cu 0 – 2, partida cu Dinamo.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eliminarea rețelei 3G din România - când va începe acest proces?

mar feb. 13 , 2024
Asistăm la sfârșitul rețelelor tip 2G și 5G. Acest lucru nu se întâmplă doar în România, ci la nivel global. Dar de ce? De ce nu pot fi lăsate aceste rețele în pace? Eficiența energetică este o problemă. 5G, de exemplu, este de până la 100 de ori mai eficientă […]

V-ar putea interesa și: