Fascinanta poveste de viață a directorului de bancă devenit călugăr

Mihai Petre și monahul Ilarion într-unul din platourile Tomis TV

Povestea directorului de bancă devenit călugăr este tema ediției din 12 decembrie 2022 a emisiunii „Fără Mască”, moderată de Mihai Petre la Tomis TV. Emisiunea a fost intitulată: „Pe drumul mântuirii – de la bancă la mănăstire.”

Cum, când și de ce domnul Ion Dan a devenit monahul Ilarion, ce rol a jucat părintele Arsenie Papacioc în renunțarea sa la lume, ce presupune trecerea de la viața civilă la cea din mănăstire, ce înseamnă să fii călugăr, este banul „ochiul dracului”, cât de periculoase pot deveni smartphone – urile pentru evoluția duhovnicească a copiilor, cum și dacă este necesar ca Biserica să utilizeze canalele social media pentru propovăduirea Evangheliei, care este principala problemă întâlnită la cei care i-au căutat sfatul, de ce progresismul este o otravă, cum și când trebuie să ne rugăm, ce este păcatul, oare există viață după moarte, care este rețeta mântuirii, sunt doar câteva dintre întrebările adresate de moderatorul Mihai Petre invitatului său, duhovnicul mănăstirii Înălțarea Sfintei Cruci din comuna Crucea.

O emisiune despre relația dintre om și Dumnezeu, din lume și din afara ei. O puteți urmări mai jos.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Klaus Iohannis: „Sunt hotărât să duc lucrurile mai departe până când România va deveni membru Schengen”

lun dec. 12 , 2022
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a afirmat că, deşi ministrul de Interne austriac a semnat pe 16 noiembrie împreună cu alţi miniştrii de Interne pentru extinderea spaţiului Schengen, două zile mai târziu a declarat că Austria nu poate fi de acord cu o astfel de extindere. Şeful statului a mai spus […]

V-ar putea interesa și: