Fată de 10 ani, accidentată de o șoferiță

accident auto constanța

O fată de 10 ani care traversa prin loc nepermis a fost accidentată de o șoferiță.

Polițiștii spun că astăzi, în jurul orei 12:30, o femeie, în vârstă de 35 de ani, a condus un autoturism, pe strada Cutezătorii din Constanța, dinspre strada Eliberării către Nucilor.

În dreptul blocului F1, a surprins şi accidentat ușor o minoră, de 10 ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, din partea dreaptă a conducătoarei auto.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe străzi din localitatea Eforie Nord au rămas fără apă

joi apr. 4 , 2019
Pentru remedierea unei avarii survenită pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 100 mm, de pe strada Mihai Eminescu din localitatea Eforie Nord, RAJA SA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea de apă potabilă astăzi – 04 aprilie 2019, în intervalul orar 13,00 – 17,00. Sunt afectați […]
raja

V-ar putea interesa și: