Faza a doua de dezinsecție în Henri Coandă

Zilele trecute a avut loc etapa întâi a acțiunii de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în campusul social Henri Coandă din Constanța.  

În etapa a doua, care va avea loc peste două săptămâni, se va relua integral procedura.

Luni, lucrătorii societății contractate de RAEDPP Constanța au acționat în spațiile comune și în spațiile locative situate în 17 blocuri (HC1 – HC17).

Acțiunea a continuat și marți cu igienizarea suprafețelor exterioare ale blocurilor, a vegetației care împrejmuiește blocurile, precum și a platformelor de gunoi din zonă. Această operațiune urmărește eliminarea din gospodării a insectelor, a rozătoarelor, a bacteriilor, a germenilor etc. și prevenirea apariției unor focare de infecție, a unor epidemii ori boli infecțioase.

Echipele nu au acționat  în apartamentele în care locuiesc persoane cu afecțiuni respiratorii, neurologice, neuropsihice, persoane imobilizate sau familii cu copii mici care nu merg foarte bine în picioare.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Mircea Banias, deputat: „La mulți ani, România”

Sun Dec 1 , 2019
Mircea Banias, deputat, urează tuturor românilor „La mulți ani!”, cu ocazia zilei de 1 Decembrie. „Astăzi este ziua în care, mai mult decât oricând, avem datoria de a ne aminti și respecta înaintașii, de a fi recunoscători pentru eforturile pe care le-au făcut pentru reîntregirea neamului! 1 Decembrie este ziua […]