FC Viitorul i-a bătut pe clujeni și a câștigat Supercupa României

fc viitorul supercupa româniei
Fotbaliștii de la Viitorul se bucură, pe teren, alături de Gheorghe Hagi, după câștigarea Supercupei României

Performanță unică reușită de FC Viitorul Constanța în fotbalul românesc și totodată cel dobrogean, după ce formația pregătită de Gheorghe Hagi a câștigat și Supercupa României!

După titlul național din 2017, FC Viitorul a reușit, în 2019, să cucerească atât Cupa cât și Supercupa României. Toate cele trei trofee reprezintă o premieră pentru fotbalul dobrogean.

Mai mult  decât atât, FC Viitorul Constanța este echipa cu cea mai importantă ascensiune din istoria fotbalului românesc, pentru că niciun alt club nu a reușit ca la doar zece ani de la înființare și în numai șapte ani în primul eșalon al țării să obțină toate trofeele din campionatul intern,

Mai trebuie menționat că la toate aceste realizări, titlul național, Cupa României și Supercupa României, peste 50% din jucătorii aflați în lotul Viitorului au fost crescuți și formați la Academia Gheorghe Hagi.

FC Viitorul este un club în totalitate privat, care nu primește bani de la bugetele locale. Spre deosebire de Viitorul, alte echipe de club, cum ar fi Farul, cer milioane de lei din bugetul Constanței, deci din banii noștri, ai tuturor, în timp ce performanțele sunt net inferioare. Nici măcar nu joacă în Liga I.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

VIDEO „Noi suntem români” la NEVERSEA

Sun Jul 7 , 2019
Surpriză la NEVERSEA 2019! Melodia „Noi suntem români”, a lui Nicolae Furdui Iancu, s-a auzit pe plaja NEVERSEA, în a treia zi a festivalului. Surpriza a făcut-o KSHMR, care a spus că a pregătit-o, evident, special pentru România. Imaginile de mai jos nu mai au nevoie de nicio prezentare. Puteți […]