Feerie de Crăciun! Comuna Peștera a fost inclusă în oferta agențiilor de turism

excursie-pestera-400x260

Comunei Peștera i s-a dus vestea în toată țara. În această perioadă, luminile de sărbători aprinse aici sunt unul dintre subiectele cele mai la modă. Pentru că foarte multe persoane și-au manifestat dorința să le vadă, o agenție de turism, Romaris Travel, organizează excursii de o zi în comună.

Sub titlul ”Feerie de Crăciun – să fotografiem împreună orășelul luminilor și scena nașterii Domnului!”, agenția organizează sâmbătă, 19 decembrie, la ora 17.00, o excursie în Peștera, cu plecare din Constanța. Totul durează circa patru ore, timp de ajuns pentru a vă bucura de unele dintre cele mai frumoase peisaje de Crăciun nu numai din județul Constanța, ci îndrăznesc să spun că din țară.

Primarul Valentin Vrabie, cel care de opt ani a transformat Peștera, a anunțat că în acest sfârșit de săptămână a pregătit un program special pentru cei care vor ajunge în Parcul Bucuriei.

Astfel, începând cu ora 17:30 are loc un pelerinaj la Scena naşterii Mântuitorului și un concert de colinde la Peșterica. De asemenea, se va amenaja un spațiu special pentru întâlnirea cu Personajele Iernii în parc.

Duminică, 20 decembrie, are loc spectacolul pentru copii de toate vârstele va desăvârşi peisajul feeric şi atmosfera de sărbătoare la Căminul Cultural Peștera.

Tabloul va fi completat cu locuri de joacă special amenajate pentru copii.

12391993_325971897526751_142964889973210227_n

 


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie RAJA. Furnizarea apei este întreruptă

mie dec. 16 , 2015
REVENIRE. În urmă decopertării conductei avariate situată pe strada Oneşti, echipele RAJA au constatat necesitatea înlocuirii unui segment de aproximativ 5 metri de conducta magistrala, motiv pentru care lucrările de intervenţie se vor prelungi. În aceste condiţii, abonaţii situaţi în perimetrul delimitat de străzile bd. Mamaia- Ciprian Porumbescu – Pescarilor – […]

V-ar putea interesa și: