Felicia Ovanesian, dezvăluiri despre corupția din Primăria Constanța

Felicia Ovanesian, fost city manager al Primăriei Municipiului Constanța, a venit în premieră la Tomis TV. Aceasta a discutat, într-o emisiune maraton, de peste două ore și jumătate, cu jurnaliștii Cristian Hagi și Dorian Hapurnea, despre problemele cu care s-a confruntat în instituție, despre corupție și despre atitudinea primarului Vergil Chițac.

Dacă vreți să înțelegeți de ce arată Constanța în halul acesta, ascultați cu atenție dezvăluirile făcute.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Felicia Ovanesian, dezvăluiri despre corupția din Primăria Constanța

 1. Este bine ca d-na Ovanesian dezvaluie azi ceeace ar fi trebuit spus mai de mult .
  Noi constantenii „batrani” il stiam si pe ChitTac si pe majoritatea „trestiilor” din primarie , ar mai fi multe de spus dar tot e bine ca a dat Domnul sa o „lumineze” pe Felicia (partial) dar a dat !
  Fac o singura precizare , dansa spune ca nu stie (ma indoiesc), banii de sustinere catre ChitTac de la Comanescu erau preluati cu geanta din casieria GSP , de un trimis al lui Chitac . Nu se semna nimic , nu exista chitante , nimic !
  Omul care lua banii (in mai multe transe) va las sa il descoperiti singuri .
  Indicii :
  are nasul mare
  se imbraca ca un papitoi
  nu poarta sosete
  si se „ocupa” de statiunea Mamaia .
  V-ati prins ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

RAJA anunță că lucrarea programată în zona centrală a municipiului Constanța se prelungește

joi mai 18 , 2023
RAJA a anunțat că, din cauza unor probleme tehnice survenite pe parcursul lucrărilor programate din zona centrală a orașului Constanța, oprirea de apă se prelungește până în jurul orei 21.30. În continuare, nu vor avea apă la robinete abonații din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași – I.G. Duca […]

V-ar putea interesa și: