Felicia Ovanesian se laudă cu proiectul lui Decebal Făgădău, iar USR o taxează

Reabilitarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu este un proiect inițiat de Decebal Făgădău. Lucrările au demarat în timpul actualei administrații (detalii AICI și AICI), dar city manager-ul Felicia Ovanesian nu a pierdut ocazia să se laude cu asta. Nici USR nu a pierdut ocazia de a o taxa.

„Chiar înainte de Sărbători, doamna city-manager, Felicia Ovanesian, a luat chipul lui Moș Crăciun și ne-a făcut o „mini-surpriză“: o limbă de dale din beton amplasată pe unul dintre trotuarele decopertate de pe Bd. Lăpușneanu și necirculabile de luni bune.Pentru prima dată, sunt de acord cu doamna Ovanesian, „realizarea” chiar este MINI, așa cum, de fapt, este întregul mandat de până acum al administrației Chițac – un MINI din toate punctele de vedere.”, spune Mihai Ochiuleț, consilier local.

Acesta pune și punctul pe i și o întreabă – retoric, evident – dacă nu era cumva mai bine să anunțe alte realizări.

„Dragă doamnă Ovanesian, nu era mai bine dacă pe lângă mini-surpriza de pe Lăpușneanu, ne făceați și una maxi – deschideați Spitalul de Boli Infecțioase?

Nu era mai bine dacă îl trăgeați de mânecă pe domnul primar înainte de a semna autorizația de P+15 în Mamaia, de care e greu de crezut că nu ați știut, ca să nu înceapă să semene din față și din profil cu Mazăre? Nu era mai bine dacă înainte de a izola Peninsula între bariere, vorbeați deschis cu oamenii?

Ah, era să uit, nu era mai bine dacă finalizați și cele 3 hectare de spații verzi/an, obligație pe care v-ați asumat-o în contractul de city-manager?

Nu era mai bine dacă făceați ceva, ORICE, din ce ați promis în campanie, și nu vă mai lăudați cu proiectele altora?”, întreabă Mihai Ochiuleț.

Vom prezenta și răspunsul city manager-ului, dacă va exista și îl va face public.

Vă recomandăm și: Un an cu Felicia Ovanesian. Ce și-a asumat că face, ce a făcut


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viitorul parc de la periferia Constanței, prezentat cu imagini din China, Olanda și Grecia

mar ian. 4 , 2022
Primarul Constanței a anunțat, marți, că în toamna acestui an va începe construirea unui nou parc în Constanța. Acesta va fi amplasat în zona Veterani, pentru că, spune edilul, în centru sunt parcuri. Postarea sa a fost însoțită de o imagine cu titlu ilustrativ din tema de proiectare Perdea Verde […]

V-ar putea interesa și: