Felicia Ovanesian și-a anunțat prietenii, la ceas de seară, că face un parc nou. Unde e primarul?

Prietenii de pe Facebook ai city managerului Felicia Ovanesian au fost anunțați de aceasta că în Constanța va apărea un nou parc. Unde, când? Nu știm încă, dar bănuim.

Felicia Ovanesian afirmă că nu știe dacă are multe idei, dar știe că ideile pe care le are sunt fixe, iar una dintre ele este că orașul Constanța are nevoie de mai mult verde.

Cum spuneam, city managerul a făcut aceste reflecții cu iz propagandistico-filosofic pe Facebook, la ceas de seară. Contul său este urmărit de prieteni, cei care nu au această calitate neputând vedea ce postează.

Este al doilea parc pe care îl anunță city managerul Constanței. Primul a fost cel de la RAR, pentru care buzduganul a fost aruncat în luna ianuarie. Încă nu s-a întâmplat nimic pe acea mică suprafață, de 8.000 și ceva de metri pătrați. Parcul acela nu e prins în bugetul pe 2021.

Acum, ni se spune că va fi un parc mare, mare de tot.

Ce face primarul Constanței în acest timp? De ce proiecte importante pentru oraș sunt comunicate prietenilor de pe Facebook, și nu tuturor constănțenilor? Întrebările sunt retorice. O să spunem numai, citând pe James Humes, că „arta comunicării este limba pe care o vorbesc liderii.”

Știm însă ce va face primarul azi. Va participa la o acțiune la care se vor planta aproximativ 250 de mesteceni, sorbi, corcoduși decorativi, arbori de ambră și arbori lalea în parcul Tăbăcărie (zona dinspre Satul de Vacanță, intrarea din bulevardul Lăpușneanu) și pe taluzul de la plaja Modern.

Reamintim că Felicia Ovanesian și-a asumat, prin contractul de management, că va realiza 3 hectare de spații verzi pe an (detalii AICI). E ridicol de puțin, dacă ne comparăm cu orașe civilizate. Primarul Emil Boc a anunțat, pe 22 martie 2021, că municipiul Cluj Napoca va avea 190 de hectare de spații verzi noi din bugetul pe acest an. Deci cam cât ar face echipa Chițac – Ovanesian, în ritmul impus prin contractul de management al city managerului, în 63 de ani și 3 luni. Dacă se păstrează acest ritm, în acești 4 ani de mandat, diferența dintre Constanța și Cluj va crește la peste 253 de ani! Da, în ritmul acesta, Boc va face în 4 ani ce ar putea face, la modul ideal, actuala echipă din Primăria Constanța în 253,3 ani.

Dezvoltatorul imobiliar care a fost reprezentat de avocata Felicia Ovanesian a pierdut procesul cu Primăria Constanța

Chițac, Cocargeanu, Rusu, Ovanesian et. co., competiție de PR pe persoană fizică. Primăria Constanța, un mijloc, nu un scop

Zen Residence
energia residence

2 thoughts on “Felicia Ovanesian și-a anunțat prietenii, la ceas de seară, că face un parc nou. Unde e primarul?

  1. a fost odata un primar comunist care visa sa faca din constanta orasul teilor si al castanilor mai este acum posibil ?

  2. a fost odata un primar comunist care a vrut sa faca din constanta orasul teilor si al castanilor Se mai poate ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Israel renunță la măști și primește turiști

Fri Apr 16 , 2021
Purtarea măștii de protecție nu va mai fi obligatorie începând de duminică, în aer liber, au anunțat, joi seară, autoritățile din Israel, potrivit Hotnews, care citează AFP. În primăvara anului 2020, Israelul era una dintre primele țări care impunea purtarea unei măști sanitare în locurile publice. Situația s-a îmbunătățit considerabil […]