Felicia Ovanesian și boschetarii. Aceasta nu este o știre

Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Aceasta ar fi trebuit să fie o știre despre Poliția Locală Constanța, care este în subordinea Primăriei.

O știre despre cum Poliția Locală a verificat un imobil unde locuiau mai multe persoane fără adăpost, pe care le-au evacuat.

Nu este însă o știre despre acest lucru, pentru că evenimentul nu a fost anunțat nici de Primăria Constanța, nici de primarul Vergil Chițac, nici de biroul de presă al Primăriei Constanța.

Nu. Evenimentul a fost anunțat de doamna primar city managerul orașului, Felicia Ovanesian, avocat suspendat din funcție, pe pagina sa personală de Facebook. Postările de pe pagină nu pot fi văzute decât de prietenii săi virtuali.

De ce mai plătim, din banii noștri, un birou de comunicare al Primăriei Constanța? Întrebarea este retorică.

Apropo, unde se vor duce acele persoane? Unde vor dormi în noaptea aceasta, care va fi una din cele mai geroase din an? Ce a făcut Primăria Constanța pentru ei? City managerul nu a răspuns la aceste lucruri.

Felicia Nadina Ovanesian a semnat contractul de city manager în ultima zi a anului 2020. A fost avocat în barou (a depus cerere de suspendare din această calitate). A fost și președintele al Organizației Municipale a PMP Constanța, partid condus de Claudiu Palaz, a fost și vicepreședinte PNL (la propunerea lui Robert Boroianu), dar și membru fondator al Asociației Constanța Altfel, al cărei președinte a fost Vergil Chițac. Este și om de afaceri. A controlat sau controlează mai multe societăți comerciale.

Concluzia: În cazul în care vreți informații despre acțiunile primăriei, trebuie să fiți acceptat de Felicia Ovanesian ca prieten. Este destul de selectivă, însă.

Citește și:

Ce atribuții și ce salariu are city managerul municipiului Constanța, Felicia Nadina Ovanesian DOCUMENT

Felicia Ovanesian și-a început, deja, campania electorală pentru 2024?

Completare 20 ianuarie. Primăria Constanța a oferit azi detalii despre acțiune. Puteți citi mai jos comunicatul de presă.

„Clădirile abandonate și insalubre, în atenția Primăriei Constanța

Clădirile abandonate, care deveniseră spații de locuit pentru oamenii străzii și, totodată, focare de infecție, încep, rând pe rând, să fie salubrizate. În urma unor sesizări sau din oficiu, polițiștii locali constănțeni identifică permanent terenuri sau clădiri care pun în pericol sănătatea noastră a tuturor și strică imaginea orașului. Ulterior, le trimit somații proprietarilor pentru igienizarea spațiilor și urmăresc dacă măsurile sunt puse în aplicare.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul clădirii situate pe bulevardul Aurel Vlaicu nr. 4-6. După ce a fost somată de polițiștii locali, societatea care deținea clădirea a început salubrizarea atât în interior, cât și în curtea aferentă acestuia. Acțiunea s-a derulat cu sprijinul polițiștilor locali, pentru că în imobil au fost identificate 38 de persoane de etnie rromă (16 adulți și 22 minori), care sunt cunoscute că apelează în mod frecvent la mila publicului și răscolesc prin pubelele special amenajate pentru colectarea deșeurilor menajere. Având în vedere că aceștia își au domiciliul în Băneasa, Cobadin și Adamclisi, colegii noștri i-au îndrumat către localitățile din care provin.

Spre localitățile de domiciliu au fost îndreptate și ieri alte 5 persoane care au fost surprinse de polițiștii locali în timp ce depozitau pe domeniul public în zona căii ferate, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, diverse lucruri pentru improvizarea unui adăpost. Fiecare dintre acestea au fost sancționate contravențional conform HCLM 184/2013 cu amendă în cuantum de 400 lei. Zona a fost igienizată de lucrătorii societății de salubrizare a orașului.

Revenind la clădirile sau terenurile care sunt abandonate, amintim că proprietarii care nu se conformează somațiilor de salubrizare sunt sancționați cu amenzi cuprinse între 3.000 și 6.000 de lei pentru persoane fizice și între 25.000 și 50.000 de lei pentru persoane juridice, conform OUG 195/2005 art.96, alin.1, pct.10.

Rugăm constănțenii să păstreze curățenia, să nu arunce deșeuri la întâmplare și și să-și îngrijească proprietățile, iar atunci când sesizează persoane care nu fac acest lucru să apeleze Direcția Generală Poliția Locală la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.

Constanța va deveni un oraș curat!”


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Felicia Ovanesian și boschetarii. Aceasta nu este o știre

  1. :)))))):)))))foarte bun acest articol. Ironic, asa cum merita aceasta duduie care pare a fi mai mult o portavoce decat city manager. iar corectura a fost geniala, ceva fin, subtil, subliminal pe care unii o vor lua drept o greseala. Inclusiv doamna CITY MANAGER!
    Stima

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Europa ne dă bani să folosim mai puțin mașinile

mar ian. 19 , 2021
În această primăvară, în municipiul Constanța vor începe lucrările prevăzute în proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane durabile pe sectorul delimitat de Gara CFR și intersecția cu DN39E. Mai exact, pe bulevardul 1 Mai și pe Șoseaua Mangaliei. Achizițiile de execuție a lucrărilor și a serviciilor de supervizare a șantierului […]
Constanta-proiect-de-imbunatatire-a-mobilitatii-urbane-7

V-ar putea interesa și: