Felicia Ovanesian și Vergil Chițac, în situație de corigență, în opinia USR

Florin Cocargeanu, Mirela Garip și Dumitru Caragheorghe în timpul conferinței de presă

USR a organizat, luni, o conferință de presă în care a prezentat bilanțul de activitate pe anul trecut. Deși este în alianță cu PNL, useriștii spun că sunt singurii care fac opoziție în Consiliu Municipal.

I-am întrebat ce note sau calificative le acordă lui Vergil Chițac, primarul PNL, și Feliciei Ovanesian, city managerul numit în funcție de Vergil Chițac.

„Cei doi nu trec clasa. Din punctul meu de vedere, rămân corigenți atât la comunicare, dar și la alte aspecte.”, a declrat Dumitru Caragheorghe, președintele USR Constanța.

Acesta a subliniat că și cel mai recent proiect prezentat de primar, reabilitarea conductelor de termoficare, nu este deloc nou, ci a fost prezentat încă de la începutul anului.

Mirela Garip, consilier municipal, a vorbit și despre lucrările de la Spitalul de Boli Infecțioase, care se desfășoară „anapoda”.

„După realizarea lucrărilor de zugrăvire, reintră muncitorii cu instalația electrică și distrug ceea ce s-a făcut!”, a explicat aceasta.

Florin Cocargeanu a vorbit despre primul an de mandat, așteptările pe care le-a avut, dar și dezamăgirile ce au venit la pachet din cauza actualului climat politic.

„Multe dintre atribuții mi-au fost retrase, mai ales atunci când am intervenit în favoarea agenților economici sau a asociaților de proprietari. Însă piedicile și reducerea sferei de atribuții m-au ambiționat și mai mult și încerc să-mi fac treaba cât pot eu de bine. SPIT a fost o realizare pe final de an în momentul în care nu a mai fost prelungit contractul de închiriere cu sediul de pe strada Sulmona. Cu o cheltuială mai mică, serviciul își păstrează gradul de claritate oferit.În următoarele două luni va fi recepționată comanda de servere și echipamente informatice pentru administrația locală, lucru care nu s-a mai întâmplat de mulți ani. Pe lângă această tehnică de calcul, se va implementa semnătura electronică pentru eficientizarea proceselor din primărie. Totodată, urmează sa fie achiziționat un nou site, care să fie accesibil și pentru persoanele cu dizabilități. Alături de colegii mei, vom reuși digitalizarea unei părți importante din administrația publică prin implementarea unui nou program de registratură și management al documentelor, mă voi concentra pe creșterea semnificativă a gradului de securitate în școlile din Constanța, transparența și distribuirea banului public precum și, foarte important, implementarea platformei pentru bugetarea participativă.”, a spus acesta.

Conferința a fost transmisă live de Constanța 100% și poate fi urmărită mai jos.


La evenimentu au fost prezenți și parlamentarii USR Constanța, Remus Negoi și Stelian Ion.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost amendată cu 10.000 de lei pentru că a aruncat la un coș stradal gunoi produs în gospodărie

lun ian. 10 , 2022
O constănțeancă a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că a aruncat la un coș stradal gunoi pe care trebuia să-l arunce la platformele amenajate. A fos surprinsă făcând acest lucru pe bulevardul Tomis din oraș. A lăsat la coș gunoi produs în gospodărie, lucru interzis. A fost sancționată […]

V-ar putea interesa și: