Felicitări, Ruxandra Serescu!

Ruxandra Serescu alături de prefectul județul Constanța, Silviu Coșa

Dacă faceți parte din mediul de afaceri, cu siguranță că ați auzit de Ruxandra Serescu. Este directoarea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța.

O prezență feminină la conducerea CCINA, care a fost condusă decenii la rândul – cred că dintotdeauna – de bărbați.

Mâna unei doamne se simte. S-a văzut în evenimentul „Vin la opera”, care a adus față în față reprezentanții podgoriilor și cramelor din județ cu oamenii de afaceri, politicienii, artiștii.

În foaierul Teatrului Național de Operă și Balet au fost două seri de degustări la care au participat circa 600 de persoane. Toate au putut asculta povestea vinului, spusă de talentatul actor Dan Cojocaru. Punctul culminant al serilor a fost un concert cu selecții din opere celebre, interpretat de talentații artiști ai TNOB, sub conducerea directoarei Daniela Vlădescu.

Totul a fost organizat ca la carte. Nimic de reproșat. Un eveniment de care Constanța avea nevoie și din care economia Constanței are numai de câștigat.

Meritul îl are noua directoare a CCINA, dar și echipa sa, care merită felicitări.

Spectacolul a fost aplaudat minute în șir. Iată imagini de la bis.

Evenimentul ar putea fi repetat. Ar trebui.

„Degustări de vin asezonate cu povești, fotografii vechi din istoria urbei, fragmente de operă ce se imprimă în memorie, ținute fine, zâmbete și saluturi bine-venite, toate acestea au făcut ca „Vin la Operă” să pretindă titlul unui succes care merită reeditat.”, au anunțat reprezentanții CCINA.

Ruxandra Serescu face parte din echipa CCINA Constanța din anul 2004. Este director general al instituție din 1 martie 2022.


Un singur mare regret am avut la acest eveniment, pe care, din păcate, nici măcar Dumnezeu nu-l poate îndrepta. De pe scenă a lipsit soprana Roxana Bageac, care a luminat serile multor iubitori de operă și frumos. A plecat prea devreme dintre noi, în 2015, la numai 35 de ani.

Sursă foto: CCINA


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vocea constănțeanului. „De zile întregi curge apă caldă prin acest canal. Cine va plăti?”

lun nov. 14 , 2022
O doamnă ne-a semnalat, pe adresa redacție, o problemă la care nu a găsit rezolvare. În zona Casei de Cultură, apa caldă curge într-una. „Cine va plăti?”, se întreabă aceasta. Doamna a încercat să trimită pozele și în privat, primarului Vergil Chițac, dar spune că edilul nu permite acest lucru. […]

V-ar putea interesa și: