Felix Stroe: „Au unii talentul ca, până și atunci când lucrurile merg spre bine, să dea cu piciorul și să verse laptele din șiștar”

Felix Stroe, senator și președintele PSD Constanța, a scris astăzi, pe pagina sa de Facebook, faptul că este încă o dată dezamăgit de atitudinea unor colegi din coaliție, puși pe jigniri, amenințări și acuze nefondate.

Se referă, fără să îl numească, la Rareș Bogdan, europarlamentar PNL.

Așa au unii talentul ca, până și atunci când lucrurile merg spre bine și pe un făgaș normal, să dea cu piciorul (unde m-am născut era o vorbă, “cu copita”) și să verse laptele din șiștar… Și, deși la nivel de conducere a coaliției PSD-PNL, comunicarea și coordonarea sunt funcționale, apar frustrați din eșalonul doi, care și-ar dori conducerea partidului liberal pe viitor… Și dacă nu vor reuși, probabil că vor emigra spre alte zări politice, după un model pe care l-am experimentat și noi, din păcate. Dar, până atunci, sunt ocupați să arate în public cât de mult suferă de pe urma actualei alianțe care, după încercări proprii dezastruoase, i-a păstrat totuși la guvernare. Poate le era mai bine în cârdășie cu USR?…Noroc că în PNL sunt și oameni responsabili, preocupați de binele țării și nu de costume extravagante și paradă de ceasuri scumpe…”, a scris Felix Stroe.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum vrea Primăria Constanța să schimbe la față Portul Tomis. Trei variante de lucru

joi nov. 16 , 2023
Primăria municipiului Constanța anunță începerea etapei de consultare a publicului privind elaborarea Planului Urbanistic de Detaliu – „Amenajare zonă loisir – Port Tomis”, inițiator: Primăria municipului Constanța, în perioada 16.11.2023 – 01.12.2023. Documentația este disponibilă spre consultare pe pagina de internet a instituției, la adresa www.primaria-constanta.ro, secțiunea Despre intituție/ Urbanism/ […]

V-ar putea interesa și: