Felix Stroe: „Decebal Făgădău NU VA PLECA din PSD”

decebal fagadau felix stroe
Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, pozează împreună în iunie 2016 (foto: Constanța 100%)

Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, a afirmat că Decebal Făgădău, primarul Constanței, nu va pleca din PSD.

Întrebat cum comentează declarația lui Victor Ponta, Felix Stroe a spus:

„O prostie, o încercare disperată a d-lui Victor Ponta de a rupe din P.S.D., prin orice mijloace, nu contează cum. O să o spun încă o dată, răspicat: Organizația Județeană Constanța a P.S.D. este o componentă importantă a partidului, loială acestuia și președintelui Liviu Dragnea. Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și președinte executiv al Organizației Județene, și-a început cariera politica în acest partid și, fără niciun dubiu, și-o va continua tot aici. Să fiu și mai clar: Decebal Făgădău nu numai că nu va pleca din P.S.D., dar ar fi ultimul care ar face așa ceva.”, a declarat Felix Stroe.

Victor Ponta a declarat, la Iași, că speră ca primarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța.

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta.

One comment

  • ce caracter poate avea un om care a fost activist de pcr in cadrul marinei militare si care i-a adus osanale lui ceausescu iar acum face pe democratul ! JOSnic !!! asa-i nea stroe ? acum ii aduci ode lui dragnea Catelul tot catel ramine -linge mina stapinului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.