Felix Stroe: „Decebal Făgădău NU VA PLECA din PSD”

decebal fagadau felix stroe
Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, și primarul Constanței, Decebal Făgădău, pozează împreună în iunie 2016 (foto: Constanța 100%)

Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, a afirmat că Decebal Făgădău, primarul Constanței, nu va pleca din PSD.

Întrebat cum comentează declarația lui Victor Ponta, Felix Stroe a spus:

„O prostie, o încercare disperată a d-lui Victor Ponta de a rupe din P.S.D., prin orice mijloace, nu contează cum. O să o spun încă o dată, răspicat: Organizația Județeană Constanța a P.S.D. este o componentă importantă a partidului, loială acestuia și președintelui Liviu Dragnea. Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța și președinte executiv al Organizației Județene, și-a început cariera politica în acest partid și, fără niciun dubiu, și-o va continua tot aici. Să fiu și mai clar: Decebal Făgădău nu numai că nu va pleca din P.S.D., dar ar fi ultimul care ar face așa ceva.”, a declarat Felix Stroe.

Victor Ponta a declarat, la Iași, că speră ca primarul Decebal Făgădău să o sprijine pe Corina Crețu la Parlamentul European, pentru că (europarlamentarul – n.r.) a făcut multe lucruri bune pentru Constanța.

„Din păcate, Dragnea și ai lui distrug PSD-ul, după cum ați văzut și azi la Iași PSD-iștii vin alături de mine și sper să refacem lucrurile bune. Atenție! Eu iubesc poporul PSD-ist și îi urăsc pe ăștia care au pus mâna acum pe PSD!”, a concluzionat Victor Ponta.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “Felix Stroe: „Decebal Făgădău NU VA PLECA din PSD”

  1. ce caracter poate avea un om care a fost activist de pcr in cadrul marinei militare si care i-a adus osanale lui ceausescu iar acum face pe democratul ! JOSnic !!! asa-i nea stroe ? acum ii aduci ode lui dragnea Catelul tot catel ramine -linge mina stapinului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Operațiunea Tomis. ANAF ia la puricat vămile din Portul Constanța

vin ian. 25 , 2019
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat, vineri seară, că a lansat Operațiunea TOMIS. Peste 100 de inspectori ai Fiscului vor fi implicaţi timp de peste trei luni pentru a o duce la îndeplinire. În fapt, Operațiunea Tomis o amplă acţiune de monitorizare şi control a punctelor vamale Constanţa […]

V-ar putea interesa și: