Felix Stroe îl invită pe Stelian Ion acasă, în garsoniera primită de la Radu Mazăre

Felix Stroe

Felix Stroe, preșdintele PSD Constanța, a reacționat după revocarea din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion, pe care l-a invitat acasă, în garsoniera primită de la Radu Mazăre.

„Stelică, dacă nu mai ești ministrul Justiției, hai tată acasă, la Constanța!Hai, c-avem o grămadă de treabă! Dacă n-ai reușit să desființezi SIIJ, poate reușești să desființezi regulamentul parcărilor al rivalului tău Chițac, că tot ești avocat… N-ai candidat tu la Primăria Constanța și te-ai plâns că nu te lasă PSD-UL să câștigi?! Uite, ai o nouă șansă! Nu-i nimic! Te-ntorci la garsoniera primită de la RAEDPP de la fostul primar al cărui avocat ai fost, și-o iei de la capăt. O iei de la zero. Sau de la -1, dacă ai și loc de parcare, sub bloc…Ne vedem la tribunal, în avocatură. Sau, cum zicea nenea Iancu Caragiale: la cremenal birjar, la cremenal! 😂”, a scris Felix Stroe pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Stelian Ion a fost revocat din funcţia de ministru al Justiţiei, a anunţat premierul Florin Cîţu, care a precizat că a informat coaliţia în legătură cu această decizie, pe care şi-o asumă.

„Am luat o decizie. Necesară. Acum câteva minute am trimis preşedintelui cererea de revocare din funcţie a domnului Stelian Ion. Nu voi accepta în Guvernul României miniştri care să se opună dezvoltării României”, a declarat Cîţu.

Prim-ministrul a susţinut că ministrul USR PLUS al Justiției Stelian Ion nu a dus la bun sfârşit proiecte, iar acţiunile sale nu au dus la desfiinţarea SIIJ.

„Nu voi permite ca poporul român să fie şantajat. Am informat liderii coaliţiei de această demitere. Nu mai accept pe nimeni în Guvern care să şantajeze. România trebuie dezvoltată”, a declarat şeful Executivului.

Reacții despre acest subiect puteți citi AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Felix Stroe îl invită pe Stelian Ion acasă, în garsoniera primită de la Radu Mazăre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

USR PLUS nu pleacă din guvern, dar forțează demiterea acestuia

Thu Sep 2 , 2021
USR nu pleacă de la guvernare. Miniștrii și secretarii de stat nu își dau demisia nici după ce premierul Florin Cîțu l-a revocat din funcție pe ministrul Justiției, Stelian Ion, acuzându-l de șantaj. USR PLUS a anunțat însă că îşi retrage sprijinul politic pentru premierul Cîţu, „care a aruncat ţara […]