Felix Stroe: „M-am vaccinat, dar…”

Felix Stroe

În zonele carantinate, persoanele vaccinate pot ieși din casă și în perioadele de interdicție, spune Felix Stroe, președintele PSD Constanța, senator. Practic, au fost scoase testele rapide și cele PCR.

„Sunt o persoană responsabilă și m-am vaccinat. Pentru mine, pentru cei din jur, pentru familia mea. Dar mi se pare inadmisibil ca unei persoane care obține certificatul verde pe baza testării, să îi fie interzis accesul în spațiile publice. România devine astfel prima și singura țară din Uniunea Europeană care exclude una dintre componentele esențiale ale certificatului, și anume testarea!?”, a spus politicianul, pe pagina sa de Facebook.

Acesta consideră că, pe lângă faptul că este o abordare antieuropeană, Guvernul încalcă procedurile constituționale de adoptare PRIN LEGE a limitărilor de drepturi și libertăți și încalcă principiul proporționalității, pentru că obiectivul public nu se realizează doar prin vaccinare, cât timp virusul este transmis și de către vaccinați. De aceea este nevoie de teste.

„PSD consideră că testarea este în continuare, și va continua să fie una dintre principalele căi de combatere a pandemiei, alături de vaccinare și nu va permite discriminarea pe care Guvernul o face în acest moment între persoanele care optează să se vaccineze și persoanele care aleg să nu se vaccineze dar se testează, ori, și mai grav, între persoanele vaccinate și persoanele care nu se pot vaccina din cauza contraindicațiilor medicale, persoane pe care executivul le-a omis în totalitate atunci când a adoptat această hotărâre neconstituțională și nelegală!?”, a mai declarat Felix Stroe.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Restricții de trafic în municipiul Constanța

mar oct. 5 , 2021
Lucrările de infrastructură impun restricții de trafic în municipiul Constanța, a anunțat primăria. Pe strada Liliacului, se recondiționează infrastructura pietonală pe tronsonul delimitat de strada Pandurului și strada Progresului. Echipele administratorului drumului public intervin astăzi cu utilaje de asfaltare, traficul rutier fiind restricționat parțial, până la ora 16:00. De mâine, […]

V-ar putea interesa și: