Felix Stroe, ministrul Transporturilor, felicitat de premier

Premierul Mihai Tudose i-a felicitat pe ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, și pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pentru găsirea unui mecanism mai simplu de finanțare și semnare a unor contracte de infrastructură rutieră.

„O veste foarte bună, felicitări la doi dintre noii noștri colegi, domnul ministru Nica și domnul ministru Stroe, care au găsit un mecanism mai rapid de finanțare și semnare a unor contracte pentru infrastructura rutieră”, a declarat Mihai Tudose, joi, în deschiderea ședinței de guvern.

La invitația premierului, ministrul Nica a precizat că din analiza efectuată alături de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, și cel al Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, a reieșit existența multor proiecte de calitate pentru drumurile județene, dar care nu erau finanțate.

„Împreună cu Comisia Europeană am identificat un mecanism și vom semna toate contractele de finanțare din toate județele până-n luna decembrie; suma estimată, 900 de milioane de euro”, a arătat Marius Nica.

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a adăugat că vineri va fi semnat un contract din categoria celor menționate în județul Maramureș, în valoare de 50 de milioane de euro, și, de asemenea, tot în această săptămână, alte două contracte vor fi parafate în județele Vrancea și Gorj.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Director nou la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”

joi oct. 26 , 2017
Începând cu data de 27 octombrie 2017, conducerea interimară a Liceului Tehnologic „Virgil Madgearu” este asigurată, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârșitul anului școlar, de Năstase Aurelia, profesor economist. Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, întrunit astăzi, 26 octombrie 2017, și-a dat avizul pentru […]
Prof. Aurelia Năstase

V-ar putea interesa și: