Felix Stroe, noul președinte PSD Constanța

Alegeri fără surprize și scandal, la PSD Constanța.
Felix Stroe este noul preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Constanţa. Acesta a fost ales cu 629 de voturi „pentru” şi 5 „împotrivă”. Emoționat, acesta spus că se va lupta pentru partid și că două zile pe săptămână va fi la București pentru a rezolva acolo problemele pe care le au primarii de aici. A mai spus că vrea să democratizeze partidul, în sensul în care deciziile să se ia de jos în sus.
De asemenea, a subliniat din nou că nu dorește nicio funcție de primar sau
președinte de Consiliu Județean.

Felix Stroe, la puține momente după ce a fost ales președinte al organizației județene a PSD Constanța

Decebal Făgădău a fost desemnat preşedinte executiv, Cristinel Dragomir – secretar general, Cristi Darie – trezorier.
Din conducerea PSD Constanţa mai fac parte şi 15 vicepreşedinţi.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vapoarele Constanței, pictate în culorile României!

lun iun. 29 , 2015
  Cele 5 vapoare simbol din Constanța, care marchează intrările în oraș, vor fi decorate cu creații unice, pe teme marine și teme populare românești, devenind opere de artă urbană! Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale […]

V-ar putea interesa și: