Felix Stroe: „Nu voi pleca NICIODATĂ spre alte grupări politice”

Felix Stroe

Felix Stroe, președintele Organizației Județene PSD Constanța și ex-ministru al Transporturilor, acuză Realitatea TV de fake news și spune că nu va pleca niciodată în alt partid.

Felix Stroe spune că, în seara de 6 martie 2019, pe postul TV a fost difuzată, cu titlul de Breaking News, știrea intitulată „Stroe face cu ochiul către Pro România”, fiind prezentată o fotografie în care ar fi apărut el.

„Este evident pentru cei care mă cunosc că nu apar în acea poză. Nu am fost niciodată la o masă cu vreunul din cei din respectiva fotografie”.

felix stroe realitatea tv
Imagine de la Realitatea TV în care ar apărea Felix Stroe. Acesta neagă vehement că este el


Felix Stroe a mai spus răspicat că nu pleacă din PSD.

„Sunt și voi rămâne un om loial al partidului meu, PSD, colegilor mei de la partid de la Constanța și din țară și categoric nu voi pleca niciodată spre alte grupări politice. Vreau să spun apăsat că, atâta vreme cât partidul meu va avea un președinte ales statutar de către congresul partidului, îl voi sprijini necondiționat”, a mai spus Felix Stroe.

Recent, Președintele Organizației Municipale a PSD Constanța, Decebal Făgădău, a spus, la o întrebare a ziarului Constanța 100%, vineri, că nu s-a pus și nu se pune această problemă.

Afirmațiile vin în contextul în care Victor Ponta a lăsat să se înțeleagă faptul că Decebal Făgădău o va suține pe Corina Crețu la alegerile europarlamentare.

O cunosc şi o respect pe doamna comisar european Corina Creţu, dar eu sunt şi voi fi membru al Partidului Social Democrat. Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: ‘Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?’. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului“, a spus primarul Constanţei.

Decebal Făgădău a mai spus că va susţine toţi candidaţii PSD la viitoarele alegeri pentru Parlamentul European.

„Şi, credeţi-mă, vom câştiga şi alegerile europarlamentare”, a conchis acesta.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

A dispărut o ambarcațiune cu trei pescari

Wed Mar 6 , 2019
În data de 06 martie 2019, în jurul orei 20.30, politistii de frontieră din cadrul Garzii de Coastă Constanța (structura din Mangalia) au fost informati telefonic despre faptul că o ambarcaţiune cu motor, de pescuit, în care se aflau trei persoane, aflată la pescuit în zona 2 Mai de la […]