Felix Stroe nu vrea geamanduri sub formă de cruce

Felix Stroe nu vrea geamanduri sub formă de cruce

Felix Stroe nu vrea geamanduri sub formă de cruce în Marea Neagră.

„Nu știu alții cum sunt, dar eu unul salut inițiativa construirii – pe bani mulți! – și amplasării de geamanduri în diverse forme, reprezentând simboluri religioase, sperietori, personaje din filme de groază și SF și alte lighioane.

Mai mult, ținând cont de succesul enorm al serialului Stranger Things, inclusiv la copii, propun să se facă și geamanduri cu personajele horror, ca Demogorgonul, monstrul Vecna și chiar cu polițistul ăla ras în cap în închisorile rusești, că arată aiurea…”, spune acesta, într-o postare pe Facebook.

„Acum serios vorbind, este o decizie grotescă, la fel cum au fost multe decizii în pandemie, care urmăreau doar să îngrozească populația. Nu așa se face prevenție!? În al doilea rând, inițiativa șefului DSU încalcă legea care specifică clar cum trebuie să arate o geamandură de semnalizare, tocmai pentru ca aceasta să nu accidenteze turiștii în caz de furtună sau de valuri mari. Ca să nu mai vorbim de simbolurile religioase, a căror folosire în alte contexte decât cele originare sunt blasfemiatoare și jignitoare. Propunerea lui Raed Arafat trebuie este discriminatorie din perspectiva cultelor religioase, inducând ideea că doar creștinii ar încălca regulile de prevenție?! Să sperăm că nu va veni cu ideea să adauge pe geamanduri și simbolurile celorlalte două mari religii monoteiste!”, a mai spus senatorul PSD.

V-ar putea interesa și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Litoralul românesc a primit peste 60.000 de turiști de Rusalii

Tue Jun 14 , 2022
Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) anunță, în urma consultărilor touroperatorilor specializați și a partenerilor hotelieri, că în acest an, litoralul românesc a primit, cu ocazia mini-vacanței de Rusalii, peste 60.000 de turiști. Cifra este mult mai mare comparativ cu minivacanța de Rusalii de anul trecut, când pe litoral […]