Felix Stroe: PNRR a conținut nu numai greșeli grave, dar și aberații

Felix Stroe

Felix Stroe, senator PSD, a declara că celebrul PNRR (planul național de redresare și reziliență) a fost respins la Bruxelles pentru aberații.

„Dacă cineva crede că #PNRR a fost respins la Bruxelles doar pentru un moft al oficialilor europeni, am aflat cu stupoare că Planul depus de guvernul României a conținut nu numai greșeli grave, dar și aberații! Astfel, ministrul Cristian Ghinea (USR) a introdus „reforme” în zona Justiției cu care liderii coaliției guvernamentale nu au fost de acord: modificarea numirii procurorilor șefi de Parchete și „DNA-ul Pădurilor”, legea USR PLUS privind DNA-ul Pădurilor fiind declarată neconstituțională de CCR, în septembrie 2020, în urma unei sesizări depuse chiar de către guvernul Ludovic Orban!?”, spune președintele PSD Constanța.

„În plus, desființarea SIIJ și, mai mult, o serie dintre „reformele”generate de modificările Legilor Justiției propuse de ministrul Stelian Ion, care nu au primit avizul CSM, garantul constituțional al independenței Justiției și nici acceptul tuturor membrilor coaliției de guvernământ! Și parcă PNRR era despre DEZVOLTAREA României!?!”, a mai spus Felix Stroe.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
Constanta-financiara-sigla-jpg
sprijina-jurnalismul-independent

2 comentarii

  • Flori petre

    La cât minte PSD?! Cum sa spui asa ceva într un document în care ceri bani?! Au cerut banii pentru ce nu s a făcut 30 de ani, mai ales de PSD. Nu uita Stroie, neica, ca nu sunteți capabili sau nu ați fost,sa atrageți fonduri europene pt nimic important. Asa ca nu mai minți, și nu ți mai da cu presupusul.

  • asta stie ca a fost facut de psd cu dancila in frunte

Leave a Reply

Your email address will not be published.