Felix Stroe, președinte de Onoare al Asociației Române a Apei

Felix Stroe, președinte de Onoare al Asociației Române a Apei

Vineri 29 aprilie, Asociația Română a Apei a convocat la Hotelul „Internațional” din Sinaia Adunarea Generală a membrilor.

Printre punctele de pe ordinea de zi (aprobarea Raportului de Activitate al Asociației pe anul 2021, aprobarea proiectului Programului de activitate al Asociației pentru anul 2022, informare privind organizarea Forumului Regional al Apei „Dunăre-Europa de Est” ș.a.) a figurat și declararea fostului președinte al ARA, senator Felix Stroe, drept Președinte de Onoare al Asociației Române a Apei.

A fost omagiată astfel activitatea sa de excepție, de-a lungul mandatelor trecute, de președinte al ARA, funcție din care a demisionat o dată cu preluarea mandatului său de parlamentar. Actualul președinte al Asociației, Dr. Ing. Ilie VLAICU, a elogiat contribuția Felix Stroe la consolidarea ARA și obținerea pentru organizație a unui statut de prestigiu. Pentru toate acestea, Stroe a fost răsplătit și cu Diploma de onoare a Asociației Române a Apei.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Restricții de circulație în zilele de 30 aprilie și 01 mai

Fri Apr 29 , 2022
CNAIR anunţă conducătorii auto că potrivit prevederilor Ordinului MT-MAI nr. 1249-132/2018, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, este interzisă în zilele de sâmbătă 30 Aprilie 2022 și duminică 01 Mai 2022 (ziua Muncii), conform Anexei […]