Felix Stroe, președinte PSD Constanța: „Mergem la Cotroceni cu o singură propunere: organizarea de alegeri anticipate”

Felix Stroe, președinte PSD Constanța: „Mergem la Cotroceni cu o singură propunere: organizarea de alegeri anticipate”

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a declarat, pentru Constanța 100%, că singura soluție pentru ieșirea din criza actuală sunt alegerile anticipate, pentru că actualul Parlament nu mai reflectă opțiunea poporului.

„Noi am spus tot timpul că, în opțiunea noastră, așa cum în înțelepciunea lui domnule președinte ne-a deschis capul și ne-a luminat, actuala compoziție a parlamentului, statistic vorbind, nu mai reflect opțiunea oamenilor de la orașe și sate care au primit zero lei la prăduirea fondului de rezervă al Guvernului.”, a spus senatorul Felix Stroe.

Atunci, în opinia sa, „singura soluție viabilă nu este să mergem în continuare cu un parlament care nu mai reprezintă, statistic vorbind, opțiunea politică a electoratului român.”

„Singura opțiune concretă, realistă, este întoarcerea către popor și mergerea la alegeri anticipate. De aceea, Partidul Social Democrat, care nu are niciun fel de blat cu nicio forță politică, nu va susține un guvern minoritar PNL. Partidul nostru nu se asociază cu partidul AUR. Ei au votat moțiunea noastră. Noi mergem la Cotroceni cu o singură propunere: organizarea de alegeri anticipate. Se pot face foarte rapid.”, a mai spus Felix Stroe.

Până atunci, PSD propune un guvern de specialiști. Există în toate instituțiile statului.

Acesta a amintit și decizia Curții Constituționale care a decis că un ministru demis prin moțiune nu mai poate fi propus pentru postul de prim ministru.

Felix Stroe consideră că alegerile anticipate se pot organiza în două-trei luni.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bandă suplimentară creată pe bulevardul Mamaia, în zona Delfinariu

vin oct. 8 , 2021
Intersecția de la Delfinariu, din municipiul Constanța, una dintre cele mai aglomerate zone din oraș, este cunoscută pentru blocajele de trafic generate de șoferi care încalcă regulile de circulație prin staționarea pe strada Soveja și împiedică accesul celor vin de pe bulevardul Mamaia. Soluția identificată de Primăria Municipiului Constanța și […]

V-ar putea interesa și: