Felix Stroe: „Primarul Vergil Chițac este deja una dintre cele mai sinistre figuri care-au condus vreodată un oraș din România”

Felix Stroe spune că primarul Vergil Chițac este „o rușine pentru Constanța”

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe, l-a criticat mai dur ca niciodată pe primarul PNL Vergil Chițac, despre care a spus, negru pe alb, că este o rușine pentru acest oraș și că este deja „una dintre cele mai sinistre figuri care-au condus vreodată un oraș din România.”

Fără alte comentarii, iată declarația sa:

„Este incredibilă disponibilitatea acestui primar al Constanței pentru distrugere, demolare și rapt (furt săvârșit prin violență, cf. DEX).

Edilul care, după doi ani în care n-a făcut NIMIC, iar ceea ce a făcut a fost doar continuarea unor proiecte anterioare, dar și alea făcute PROST (vezi strada Ștefan cel Mare), e deja una dintre cele mai sinistre figuri care-au condus vreodată un oraș din România.

După ce a transformat Constanța într-o tranșee continuă, de arată ca după bombardament rusesc, după ce a scumpit aberant locurile de parcare și a împărțit la fel de aberant orașul în “zone”, ca-n frații Strugațki, după ce a lăsat o perioadă parcurile și spațiile verzi de izbeliște și la discreția șobolanilor, după ce și-a propus să trimită la fier vechi monumente ale Constanței și multe alte trăznăi, acum i-a cășunat pe artiștii plastici?!?

Atelierele lor, instituite în anii ’65-’75 și date atunci în folosință îi stau pe inimă primarului, care locuiește de fapt în Eforie. Complet străin de spiritul liber al artiștilor și de termenul de “boemă”, se leagă de niște sticle goale și de gunoiul oamenilor, realizat și din procesul anevoios de creație al pictorilor, sculptorilor…

Ca și în situația vaporașelor de la intrările în oraș, nici aici nu ne spune ce vrea să pună în loc!? Pe cine vrea să bage în spațiile alea, CUI vrea poate să le vândă… Nu merităm, ca locuitori ai acestui oraș – dintre care unii l-au votat, naivi sau de bună credință – să știm, ce-are de gând!? Cu noi, cu orașul.

Consilierii municipali PSD vor vota evident împotriva acestui FURT, împotriva aruncării în stradă a artiștilor constănțeni, a umilirii lor. Nemaivorbind de batjocura la care i-a supus, publicând, pe pagina primăriei, fotografii care sugerează că sunt împuțiți, neîngrijiți, nespălați?!

Să-ți fie rușine, Vergil Chițac! O rușine, pentru acest oraș-port. Să sperăm că (deja) de tristă amintire. Cât de curând…”

Vă recomandăm și:

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Felix Stroe: „Primarul Vergil Chițac este deja una dintre cele mai sinistre figuri care-au condus vreodată un oraș din România”

  1. Un zero ridicat la orice putere, tot un ZERO ramane!!! Si aici ma refer la voi, “jurnalistii”, si la cel ce v-a dat interviul… ZERO BARAT PUPINCURISTILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Corect ! Dar pentru distrugere ,demolare si rapt exista Institutii ale statului care sa le opreasca .Se pare ca ele dorm in cizme…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mamaia și Costinești, stațiunile preferate de turiști în minivacanța de 1 Mai. Cât costă

Wed Apr 27 , 2022
Operatorii din turism de la Marea Neagră se pregătesc pentru deschiderea sezonului estival 2022, cu peste 100 de unități de cazare gata să-și primească oaspeții în weekendul de 1 Mai, arată datele centralizate de turoperatorul Litoralulromanesc.ro, nr. 1 pe acest segment de vacanțe. Potrivit rezervărilor făcute până în acest moment, […]