Felix Stroe, PSD: „Foamea de putere, bani și control politic a Coaliției de dreapta n-are limite”

„În vreme ce parlamentarii Coaliției PNL-USR/PLUS-UDMR admit cu cinism că guvernarea lor minte cu premeditare în privința morților pandemiei, viața și apucăturile lor merg înainte”, consideră senatorul Felix Stroe, președintele PSD Constanța.

Declarația social-democratului numirea pe care au făcut-o cei de la PNL și USR pentru conducerea televiziunii naționale.

Iată explicațiile:

„PNL și USR insistă să numească la conducerea TVR nu un profesionist incontestabil, ci o activistă de partid ferventă. Măcar dacă ar fi fost cunoscută. Și este! Dar pentru ce? Te umflă și râsul… Niște scandaluri au „consacrat-o” pe cea desemnată de PNL la şefia TVR, catalogate ca derapaje profesionale. Obscur reporter la un post de radio din Craiova, nici măcar șef de redacție vreodată. A lucrat și în București, tot ca reporter, şi ulterior a fost corespondent de ştiri pentru zona Olteniei. Din 2001 este jurnalistă la TVR Craiova unde realizează… o emisiune de sănătate. Totodată, Săseanu a realizat și moderat și emisiunea „homeopată” “Leacuri, Hapuri și Pilule” care a fost difuzată pe TVR3. Atât.

Universitatea București neagă că o persoană cu numele de Săseanu Ramona ar fi înscrisă în prezent la cursurile de masterat, așa cum aceasta se prezintă pe site-ul oficial al TVR-Craiova. Potrivit CV-ului ajuns în Parlament cu ocazia nominalizării ei pentru funcția de șef interimar la TVR, a urmat în anii 2004-2007  cursurile Facultății de Drept și Administrație Publică a unei alte Universități decât cea amintită pe site-ul oficial al TVR. Respectiv, a urmat cursurile Universității pariculare “Spiru Haret”, nu ale prestigioasei Univesități de stat din Craiova. Pe CV-ul ei, Săseanu precizează că “din 2020 până în prezent este psiholog-psihoterapeut practicant autonom”! Ce legătură are cu conducerea unui gigant ca Televiziunea Publică de Stat?!?

Viitoarea șefă a TVR a făcut în 2015 interviu cu o ghicitoare despre ”consumul fantastic de energie” al dezlegatului cununiilor și ghicitului în cărți! Interviul o are ca protagonistă pe ”Vrăjitoarea Elena”, o ghicitoare care doar câteva luni mai târziu era vizată de un dosar penal pentru șantaj și înșelăciune. Apoi, în campania electorală din 2020, Ramona Săseanu a publicat pe contul său de Facebook un sondaj FALS atribuit IMAS, legat de candidații la primăria Craiova.

Nici USR nu se lasă mai prejos, cu numirile caraghioase și revoltătoare. Noua ministră USR a Sănătății a numit un patron de… pompe funebre și director al unei firme de asfaltări (!), la conducerea spitalului din Piatra Neamț!? Pe care îl recomandă nu cunoștințele medicale, nu studiile de management și experiența în conducerea unor instituții importante ci, după propriile declarații, „experiența de bussiness”. ”Pe mine nu m-a întrebat nimeni nimic, dețin o societate de pompe funebre, când am înființat-o nici nu eram în politică, nu eram în administrația publică, nici nu cred că aș fi trebuit să fiu luat în calcul pentru așa o treabă”. Vă vine să râdeți?! Nouă nu.

Foamea de putere, de bani și de control politic este atât de mare încât penibila coaliție a dreptei calcă-n picioare tot! Regulamentele, procedurile parlamentare, concursurile de selecție, bunul simț, tot! Au de hrănit și de satisfăcut o camarilă și clientelă politică disperată după funcții și salarii, și nu mai contează studiile, pregătirea, experiența profesională, competențele. Se plângeau de politizarea excesivă și au politizat și ceea ce nu era politizat încă! Și, din păcate, mai urmează.”

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

2 comentarii

  • Iaca cine vorbește, cel care împreună cu Mazăre și-au tras Constanța pe persoană fizică… Și care a dat comercianții afară ca să-și facă el vad la rețeaua de farmacii Minifarm.

  • Atentie ! vorbeste tovarasul felix Un element de incredere al pcr Politruc la marina militara nu si-a tradat partidul nici dupa revolutie ci a continuat lupta de clasa in noul pcr adica front – pdsr – psd A avut nenumarate realizari printre care cea mai importanta trebuie mentionata : a dat numele unei strazi din cumpana la rugamintea primaritei Baga-ti mai capul in nisip si zi merci ca poti sa-ti rontai linistit pensioiu

Leave a Reply

Your email address will not be published.