Felix Stroe, PSD: „L-am apreciat mereu pe Valentin Vrabie ca primar” VIDEO

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, a făcut o declarație care pare surprinzătoare, la prima vedere, la adresa unui primar PNL: Valentin Vrabie, edilul din Medgidia.

Felix Stroe Valentin Vrabie

Eu l-am apreciat mereu pe Valentin Vrabie ca primar. Dânsul nu m-a apreciat mereu pe mine, dar poate că avea dreptate el”, a declarat Felix Stroe, vineri.

Acesta a subliniat că nu a fost niciodată certat cu Valentin Vrabie și că niciodată nu a a spus „o silabă urâtă” despre Valentin Vrabie.

Felix Stroe
Felix Stroe a făcut declarații în timpul unei conferințe de presă, în data de 12 iunie 2020

Între cei doi au existat însă divergențe de opinii în ultimii ani. Valentin Vrabie dorește să reducă prețul apei pentru locuitorii din Medgidia, RAJA are un proiect important pentru care are nevoie de un aviz de la administrația din Medgidia, în speță de la Consiliul Municipal.

„Cetățenilor municipiului Medgidia nu li creează vreun beneficiu nici direct, nici indirect. Considerăm că orice UAT are obligația de a valorifica în beneficiul cetățenilor săi orice oportunitate existentă pe teritoriul său.”, spunea atunci Valentin Vrabie, referitor la acest proiect. Detalii AICI.

Valentin Vrabie în timpul unei conferințe de presă în sediul PNL Constanța
Valentin Vrabie în timpul unei conferințe de presă în sediul PNL Constanța

Declarația de azi a lui Felix Stroe are o semnificație mai mare pentru că suntem aproape de alegerile locale. Valentin Vrabie candidează cu prima șansă, dar și PSD va avea candidat, pe fostul viceprimar, Luminița Vlădescu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cristian Maricel Cîrjaliu, actualul primar din Agigea, inculpat. Ce spune DNA

vin iun. 12 , 2020
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța au anunțat oficial, vineri, că au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpaților: CÎRJALIU CRISTIAN MARICEL, la data faptei și în prezent primar al comunei Agigea, județul Constanța, pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul […]
Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

V-ar putea interesa și: