Felix Stroe, PSD: „Politicienii din Coaliția Austerității susțin demagogic abrogarea pensiilor speciale, dar promovează în funcții publice persoane care încasează ÎNCĂ mii de euro lunar, din pensii speciale”

Felix Stroe

Felix Stroe, senator PSD, spune că politicienii din Coaliția Austerității susțin demagogic abrogarea pensiilor speciale, dar în fapt promovează în funcții publice persoane care încasează încă mii de euro lunar, din pensii speciale, la care se mai adaugă și leafa de demnitar.

„Cel mai recent exemplu: propunerea UDMR pentru noul Avocat al Poporului, Fabyan Ghiula, un fost procuror, ieșit la pensie la 49 de ani, care încasează acum peste 10.000 de lei pensie specială, la care vrea să adauge salariul de 12.000 de lei. Un alt exemplu e Irina Alexe, care s-a pensionat la doar 42 de ani, pensia ei fiind de 13.000 de lei. Ea a primit gradul de chestor la doar 35 de ani. Este membru PLUS și a mai fost secretar de stat în MAI în guvernul Cioloș. Acum e secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, din februarie. PNL l-a numit, tot ca secretar de stat în MAI, pe Aurelian Păduraru, fost șef la Pașapoarte în Galați. Păduraru s-a pensionat la numai 49 de ani și încasează o pensie specială de 8.000 de lei lunar, la care mai adaugă și leafa de 10.000 de lei, ca demnitar. După ce USR-PLUS a câștigat multe voturi în baza promisiunii că vor elimina pensiile speciale în prima lună de guvernare, acum Dan Barna dă explicații elaborate, cum că „e o problemă complicată”.”, a precizat Felix Stroe.

Senatorul constănțean a subliniat și că Rareș Bogdan spunea că „obligatoriu pentru PNL este ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale.”

„Nu știu, or fi trecut? Să facem rotund, de 40 de zile?”, întreabă, retoric, Felix Stroe.Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

3 thoughts on “Felix Stroe, PSD: „Politicienii din Coaliția Austerității susțin demagogic abrogarea pensiilor speciale, dar promovează în funcții publice persoane care încasează ÎNCĂ mii de euro lunar, din pensii speciale”

  1. nu este coalitia austeritatii ci a responsabilitatii si chibzuintei Oricum voi nu ati fost nici asa nici asa adica ati facut pe generosii dar nu ati dat decit clientilor vostrii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mama fetițelor care au murit înecate crede că le-a lovit o mașină și sunt la spital

joi iun. 24 , 2021
Pompierii şi scafandrii au reuşit să găsească, azi, trupurile celor două surori careu au murit înecate în Dunăre, în judeţul Tulcea, la începutul acestei săptămâni. Ambele au fost descoperite în aceeași zonă. „În jurul orei 13:00, a fost găsit trupul neînsufleţit al celeilalte minore, dispărute luni după-amiază, în zona portului […]

V-ar putea interesa și: